Nusaybin Emniyetinden Futbol Turnuvası

Mardin Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü bünyesinde yürütülen 'Herkes Eğlensin Turnuvaya Renk Gelsin'...

Mardin Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü bünyesinde yürütülen 'Herkes Eğlensin Turnuvaya Renk Gelsin' projesi kapsamında Nusaybin'de futbol ve voleybol turnuvası başladı.

Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında 2012 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü'nce kabul edilen proje ile başlatılan turnuvaya Nusaybin'deki tüm orteöğretim kurumlarının takımları katıldı. Hakan Olimpik Spor Kompleksi ve Kapalı Spor Salonu'nda başlayan turnuvaların açılışında konuşan Emniyet Müdür Yardımcısı Ömer Uğramaz, turnuva vesilesiyle birliği, beraberliği ve kardeşliği pekiştirmek istediklerini söyledi. Uğramaz, turnuva amacının hep birlikte gülmek ve kaynaşmak olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Uğramaz, daha sonra turnuvaların başlama vuruşunu yaptı. Turnuva bitiminde dereceye giren takımlara çeşitli ödüller verileceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: