Nusaybin Kaymakamı Girgin'den Başarılı Öğrencilere Bilgisayar

Nusaybin Kaymakamı Murat Girgin, ilçedeki okul birincilerine dizüstü, en çok kitap okuyan öğrencileri de tablet bilgisayar ile ödüllendirdi.

Nusaybin Kaymakamı Murat Girgin, ilçedeki okul birincilerine dizüstü, en çok kitap okuyan öğrencileri de tablet bilgisayar ile ödüllendirdi.

Kaymakam Girgin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın ile 2011-2012 eğitim öğretim döneminin sona ermesi nedeniyle Nusaybin ve Gazi Anadolu Lisesinde düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Girgin karne verdiği öğrencilerden okul birincilerine dizüstü bilgisayar, en çok kitap okuyan öğrencilere ise tablet bilgisayar hediye etti.

Öğrencilere hitaben konuşan Girgin, derslerdeki başarı kadar kitap okunmasını da çok önemsediklerini belirterek, hayatın sadece matematik, tarih ve coğrafyadan ibaret olmadığını söyledi.

Reklam
Reklam

Girgin, bu nedenle öğrencilerin sadece sınavlara yönelik çalışmasını değil, kitap da okumalarını istediklerini ifade ederek, "Öğrencilerimizin kitap okuyarak kendilerini geliştirmesini istiyoruz. Yapılan araştırmalara göre çok kitap okuyan öğrenciler sınavlarda çok daha başarılı oluyor. Tüm öğrencilere iyi tatiller diliyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın ve okul müdürleri de okullarda yıl boyunca düzenlenen etkinliklerde dereceye giren öğrencilere madalya ve plaket verdi.

Muhabir: Mehmet Arif Altunkaynak / Sema Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: