Nusaybin Polisinden Sporculara Forma Desteği

Mardin'in Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğü, spor akademilerine hazırlanan ve polis turnuvasında şampiyon olan sporculara forma...

Mardin'in Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğü, spor akademilerine hazırlanan ve polis turnuvasında şampiyon olan sporculara forma desteğinde bulundu.

Mardin Emniyet Müdürlüğü tarafından 5'incisi düzenlenen Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası'nda şampiyon olan Emire Gözü Lisesi futbol takımı, İlçe Emniyet Müdürü İsmet İlker Ayhan'ı makamında ziyaret etti. Takım oyuncularını tebrik eden Emniyet Müdürü Ayhan, okul takımına forma hediye etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ayrıca beden eğitimi ve spor akademilerine hazırlanan gençlere de yardımda bulundu. Sınavlara girecek genç sporculara moral olması nedeniyle Emniyet Müdürlüğü imkanları ile yaptırılan formalar, Maraton Spor Akademisi öğrencilerine dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: