Nusaybin'de 5 Kişi Gözaltına Alındı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde açlık grevi gerginliği sürüyor. Çıkan olaylara müdahale eden polis ekipleri 5 kişiyi...

Mardin'in Nusaybin ilçesinde açlık grevi gerginliği sürüyor. Çıkan olaylara müdahale eden polis ekipleri 5 kişiyi gözaltına aldı.

Cezaevlerinde süren açlık grevlerine dikkat çekmek amacıyla Cumartesi günü başlayan 48 saatlik açlık grevi bugün de devam etti. Esnafın kepenk açmadığı ilçede şehiriçi ulaşımı da tamamen durdu. Şirin Bulvarı, Kanarya Bulvarı, Ahmet Kaya Köprüsü ve Demiryolu bölgelerinde toplanan guruplar lastik yakarak çöp konteynırlarıyla yolu trafiğe kapattı. Bölgelere giden polis ekipleri gruplara basınçlı su ve göz yaşartıcı gazla müdahale etti. Gruplar ara sokalara dağılırken polis ekipleri tarafından 5 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

İlçede gerginlik sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: