Nusret Argun’un Acı Günü

Konyalı iş adamı Nusret Argun, vefat eden annesinin cenazesine katılmak üzere tutuklu bulunduğu Adana Cezaevi’nden...

Konyalı iş adamı Nusret Argun, vefat eden annesinin cenazesine katılmak üzere tutuklu bulunduğu Adana Cezaevi’nden izinli olarak Konya’ya geldi.

2008 yılında Okyanus davasında tutuklanarak Adana F Tipi Cezaevine gönderilen iş adamı Nusret Argun, vefat eden annesi Ayşe Argun’un (80) cenazesine katılmak için Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçeyle başvurdu. Argun, Savcılık ve Adalet Bakanlığı'nın dilekçeye olumlu cevap vermesinin ardından 5 yıl aradan sonra Konya’ya gelerek annesinin cenaze namazına katıldı. Yaşlılığa bağlı sebeplerden dolayı hayatını kaybeden Ayşe Argun, Parsana Camisi’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Musalla Mezarlığı'nda defnedildi. Cenazede üzgün olduğu gözlenen Nusret Argun jandarma ve polis nezaretinde namazını kıldı. Nusret Argun’a yakınları cenaze namazının ardından taziyelerini iletti. Argun, cenaze töreninin ardından getirildiği cezaevi aracıyla tekrar Adana’ya götürüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz