Nüvit Ateş Vali Şahin’i Ziyaret Etti

Muğla Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş, Vali Vasip Şahin’i ziyaret etti.Nüvit Ateş yaptığı açıklamada, "Muğla...

Muğla Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş, Vali Vasip Şahin’i ziyaret etti.

Nüvit Ateş yaptığı açıklamada, "Muğla Malatyalılar Derneği olarak Muğla ile Malatya arasında kültürel köprü oluşumunda büyük bir etkinlik yapmak istiyoruz. Malatya’nın kalkınması adına neler yapacağız bunun istişaresini yapacağız. Sivil toplum örgütleri ve meslek odalarıyla birlikte hareket edeceğiz. 15 Ekim’de Muğla’da iş adamları, basın mensupları, bürokratlar ve belediye başkanlarının katılacağı etkinliğe valimizi davet ediyoruz. Valimize de yeni görevinde başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Vali Şahin de, "Muğla’da Malatyalıları bir araya getirip, Malatya için bir şeyler yapmaya sevk etmeniz güzel bir oluşum. Gayretlerinizin devamını diliyorum. Bizler de Muğla'daki hemşehrilerimize elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: