O Hayat Benim 106.Bölüm Fragmanı 23 Ekim Tanıtımı Fox Tv Bahar Ateş Zor Durumda

Fox Tv Dizisi O Hayat Benim 106.Bölüm Fragmanı Yayınlandı 23 Ekim tanıtımı O Hayat Benim 106.Bölüm Özeti O Hayat Benim 106.Bölümde Neler Olacak O Hayat Benim 106.Bölüm İzle Fox Tv O Hayat Benim 106.Bölüm Hakında Bilinmeyenler

Etrafı polisler tarafından çevrilen Kenan, Bahar’ı kolayca bırakmamaya kararlıdır. Ömer ise senelerdir peşinde olduğu Kenan’ın bir kez daha kaçmasına izin vermeyecektir. Ama Kenan’ın yakalanması bile Bahar’la Ateş arasındaki gerginliğin çözümü olmaz… Arda’nın hesabını veremediği gece ise Efsun’la evliliğini yıkıma sürükler. Efsun, Nuran’ı da alıp evi terk etmeye karar verir. Ama Arda ona izin vermez. Efsun ve çocukları yerine kendi gidecektir. Cemre’nin oyunları amacına ulaşmaktadır. Ama Cemre haddini aşan son bir hamle daha yapınca, Sultan nihayet harekete geçer. Konaktaki kadınların savaşı şiddetlenirken, bundan zarar geren yine çocuklar olacaktır. Nuran, kendisi ve ailesiyle ilgili öyle şeyler öğrenir ki dünyası altüst olur. Küçük kızın bu zor zamanda sığınabileceği sadece Bahar’la Ateş vardır…

Reklam
Reklam

Bahar, Zühal’in yalanlarını öğrenmiştir ve Efsun’la Sultan’ın bu yalana ortak olduklarından emindir. Bahar şüphesinin peşinden ilerlerken, Ateş de onu yalnız bırakmamaya kararlıdır. Çocuklarına ne olduğunu öğrenmeden ikisi de vazgeçmeyecektir. Fakat Ateş her an Bahar’ın yanında olmak isterken, Kenan’a açtığı savaştaki avantajını kaybetmekten kaçamaz. Sırlar ortaya çıkarken, Kenan artık Ateş’e karşı harekete geçecektir. Kenan’ın konaktan biriyle irtibat halinde olduğunun öğrenilmesi, Hülya ile Efsun’u da tehlikeli bir yalanın peşine düşürür. Yaklaşan yüzleşme, büyük bir savaşın da başlangıcı olacaktır. Efsun kendini dört bir yandan kritik oyunların ortasında bulur. Evliliğini yıkabilecek bir sırla artık yüzleşmek zorundadır.

Arda kendisine beş yıldır söylenmekte olan büyük yalanı öğrenince dünyası başına yıkılır. Vicdanı bu gerçeği Bahar’dan saklamaya izin vermez. Efsun için artık kızına, Nuran’ına veda etme vaktidir. Bahar, Figen’le birlikte Sinop’tan oraya kadar gelmiş olan Seyfi’nin tehdidi altındadır. Bu gözü dönmüş adamdan kurtulmak, hayatlarını normale döndürmek hiç kolay değildir. Ateş ise yıllar sonra nihayet Kenan’a sadece metrelerce uzaktadır. Fakat ona ulaşması için Kenan’ın silahlı adamlarını geçmesi gerekmektedir. Ateş her adımını akıllıca hesaplayarak atmak zorundadır. Bu esnada Mehmet Emir’in dönüşü Atahanlar için yepyeni bir dönemin başlangıcı olur. Efsun, Nuran’dan vazgeçmemek için her şeyi göze almaya hazırken, Bahar’ın Zühal’le ilgili gerçeklere bir adım daha yaklaşması, Efsun’u iyice köşeye kıstırır.

Reklam
Reklam

Bahar tüm gerçeklerden bir adım uzaktadır. Efsun ise Nuran’ı kaybetmemek için her şeyi göze almıştır. Ancak Zühal’in açık tehdidi karşısında Sultan’ın taviz vermemesi, Efsun’un tüm planlarını altüst eder. Kader, Bahar’la kızını kavuşturmaya kararlıdır sanki. Efsun için İstanbul’a dönmekten başka çare kalmaz. Fakat İstanbul’a gitmek, Nuran’ı öz babası Ateş’in de yakınına götürmek demektir. Efsun’un paniği o kadar büyümüştür ki kaçınılmaz hata Nuran’ın doğum günü kutlaması sırasında gelir. Bu sırada Ateş’in intikam oyunundaki her hamle, Kenan’ı gizlendiği delikten çıkmaya mecbur bırakmaktadır. Ateş’in sesi tek tek hepsinin kulaklarında yankılanmaktadır adeta. “Herkes cezasını çekecek... Herkes!”

Zaman herkesi değiştirmiş, kırıp parçalara ayırmıştır. Efsun artık istediği her şeye sahiptir. Harcayamayacağı kadar çok parası, gitgide büyümüş başarılı bir tekstil markası, yakışıklı bir kocası... Hepsinden önemlisi de dünyalar güzeli bir kızı vardır. Küçük Nuran onun yaşama sebebidir. Ama gün gelir, Sinop Cezaevi’nin demir kapıları ağır ağır açılır. Bahar’ın özgürlüğüne kavuşması, Efsun için en korkunç kabusların başlangıcı olur. Onun korkularından çıkar sağlamaya çalışanların gölgesi de her an üstlerindedir. Bahar geçen yıllar boyunca Efsun’un tersine her şeyini kaybetmiştir. Ona umut veren, güç veren tek şey yeğeni bildiği Nuran’ı görebilmek, ona yakın olabilmektir. Çünkü ne bir ailesi ne biricik yavrusu ne de Ateş vardır artık yanında. Ateş karanlık bir kuyunun dibindedir sanki. Kenan’a ulaşmak için çok tehlikeli bir oyun oynamaya başlamıştır. Kimseyle paylaşamadığı ve Bahar’ı ilelebet kaybetmesine sebep olabilecek bir oyun... Ama tüm oyunlar tek bir yere çıkar. İki kadın, iki anne... Bahar ve Efsun... Ve aralarında, hiçbir şeyden haberi olmayan küçük, masum bir kız çocuğu... Bütün sırlar, bütün yalanlar, bütün savaşlar en çok onların hayatlarını sarsmaktadır. Tek bir soru vardır artık? Bahar kendisinden çalınmış olan evladını geri alabilecek midir?

Reklam
Reklam