O Hayat Benim 49. bölümde Bahar resti çekti

O Hayat Benim 49. bölümünü seyirciler yine hayretle izledi. O Hayat Benim son bölümünde Bahar tüm tepkilere rağmen eve dönmezken, Mehmet Emir Efsun'un yaptıklarına daha fazla dayanamayarak Nuran'la Efsun'u konaktan kapı dışarı etti.

Pazar akşamlarının merakla beklenen dizisi O Hayat Benim 49. bölümüyle ekranlara geldi. Her hafta heyecan dolu gelişmelerle izleyicisini ekranlara kilitlemeye devam eden O Hayat Benim dizisi son bölümünde nefesler tutuldu. Dizinin 49. bölümünde Ateş, Bahar'a yardım edebilmek için elinden geleni yaptı. Öte yandan Mehmet Emir acı bir şekilde gerçeklerle yüzleşti ve Nuran'la Efsun'u konaktan kapı dışarı etti.

O HAYAT BENİM 49. BÖLÜM ÖZETİ

O Hayat Benim son bölümünde Bahar, Nuran ve Efsun'un tüm oyunlarına rağmen, yeni bir hayat kurmak için önüne çıkan her türlü engeli canı pahasına yıkıp geçti. Bahar'a en çaresiz anında yardım elini uzatan Mehmet Emir oldu. Ateş ise her ne kadar yüzüğünü çıkarmış olsa da Bahar'a yardım edebilmek için elinden geleni yaptı. O Hayat Benim 49 bölümde Efsun tüm Atahan ailesini karşısına aldı. Edibe Hanım'a yaptıklarını itiraf etmekten başka çaresi kalmadı. Yalan maskesi düşünce, Mehmet Emir gerçeklerle yüzleşti ve Nuran'la Efsun'u konaktan kapı dışarı etti. Ancak bu kez Nuran ve Efsun'u Gelincik Yokuşu bile kabul etmedi.

YEŞİM CEREN BOZOĞLU'DAN O HAYAT BENİM AÇIKLAMASI

Fox ekranlarının sevilen dizisi O Hayat Benim'in yıldız oyuncusu Yeşim Ceren Bozoğlu, diziden ayrıldığını açıkladı. Yeşim Ceren Bozoğlu söz verdiği gibi 49. bölümü çektikten sonra diziye veda etti.

Yönetmenle olan kavga meselesi bambaşka bir konu. Diziden ayrıldığım doğru. Söz verdiğim gibi 49. Bölümü çektim ve setime veda ettim. Zamanı gelince nedenleri mahkemede konuşulur. Tüm O Hayat Benim izleyicilerine"Nuran"ı seven, bağrına basan, izleyen tüm izleyicime çok ama çok teşekkür ederim. Gelincik size emanet. Şimdi mutlu olmak için tüm zamanımı kendime ayıracağım. Dinleneceğim, yürüyeceğim, "Nuran"ın 30 kilosunu verecek ve öğrencilerime daha çok zaman ayıracağım.

Kavuşmak üzere...

YEŞİM CEREN BOZOĞLU