O Hayat Benim 50. bölüm Nuran'ın hazin sonu

O Hayat Benim 50. bölümü çok konuşturacak sahneleri ile 12 Nisan akşamı Fox ekranlarındaydı. O Hayat Benim son bölümünde izleyiciler Efsun'un kendi sonunu hazırlayan, Nuran karakterinin sonunu gösteren görüntülerle karşı karşıya kaldı.

Pazar akşamlarının vazgeçilmezi, O Hayat Benim 50. bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Dizinin 50. bölümünde Mehmet Emir tarafından kapı dışarı edilen Efsun daha kötü günler geçirmesine neden olacak hamleler yaptı. Her anı ile milyonları ekranlara kilitleyenO Hayat Benim 50. bölümü dün akşam Fox ekranlarındaydı.

O HAYAT BENİM 50. BÖLÜM ÖZETİ O Hayat Benim son bölümünde; Yirmi beş yıllık hayat arkadaşı İlyas alyansını avucuna bırakıp kapıyı da suratına kapatınca Nuran'ın arkasını dönüp gitti Efsun ise her şey için İlyas ve Mücella'yı suçladı. Artık Nuran'ın ahretliği Sakine'den başka Efsun'a kucak açacak kimse yoktu.

Ancak Nuran'la bütün irtibatı kesilince Efsun'un öfkesi yerini gitgide korkuya bıraktı. Nuran neredeydi ve başına ne gelmişti?

Bahar'ı uzaktan da olsa koruyup kollamaya çalışan Ateş, O Hayat Benim son bölümünde de sevdiği kadını hayata küstüren sır perdesini kaldırmak için elinden geleni yaptı ve Bahar'a ulaşmanın her türlü yolunu denemekten vazgeçmedi. Efsun ise babasına kendini affettirebilmek için çırpınıp dursa da attığı adımlar kendi sonunu hazırladı, büyük darbeler hiç ummadığı yerlerden ve arka arkaya geldi