O Hayat Benim 62. bölümü son sahnesiyle nefes kesti

Fox ekranlarının iddialı yapımı O Hayat Benim son bölümü ile nefesleri kesmeyi başardı. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı O Hayat Benim 62. bölümüne Bahar'ı kaybetmeye dayanamayan İlyas'ın intihar sahnesi damga vurdu.

Sezona iddialı bir başlangıç yapan O Hayat Benim yepyeni bölümleriyle ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Pazar akşamlarına damga vuran ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizi 61. bölüm her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyenleri ekrana bağladı. Ateş'in yardımıyla hayatının çalındığı öğrenen Bahar'ın tepkisi, Efsun'un kendini nasıl savunacağı, Mehmet Emir-Hasret çiftinin duydukları karşısında ne yapacağı O Hayat Benim 62. bölümünün en çok merak edilen konusuydu. Başrollerinde; Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, İclal Aydın, Oya Başar gibi isimlerin yer aldığı O Hayat Benim nefes kesen son bölümüyle 27 Eylül Pazar akşamı saat 20.00'de Fox Tv ekranlarındaydı!

O HAYAT BENİM 62. BÖLÜM ÖZETİ

O Hayat Benim son bölümünde; Sırrın ortaya çıkışı Bahar için olduğu kadar Efsun içinde yeni bir hayatın başlangıcıydı. Yıllarca kandırıldığını öğrenen Bahar'ın kendisini toparlaması ve öz ailesini kabullenmesi hiç de kolay olmadı. Efsun için ise durum daha karışıktı. Sahip olamadığı zenginlikten öte Bahar'ı kaybetmenin acısı daha derindi. Kendisini yapa yalnız hissediyordu Efsun! Tüm bunların yanında bu durumdan en ağır şekilde etkilenen kişi ise İlyas'tı. Öyle ki içinde bulunduğu vicdan azabına dayanamayan İlyas, bir intihar mektubu yazarak kendini astı.