O Hayat Benim 65. bölümde Efsun hapisten çıktı

O Hayat Benim yayınlanan son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Bahar'ın büyük bir tehlike atlattığı dizinin 65. bölümünde Efsun hapishaneden çıktı. O Hayat Benim son bölümde izleycilerin tanık olduğu çarpıcı sahneler, haberimizde!

Pazar akşamlarının vazgeçilmezi O Hayat Benim 65. bölümüyle dizi severlere unutulmaz bir akşam yaşatmayı başardı. Ekranların heyecan dozu yüksek, uzun soluklu dizisinin ekrana gelen son bölümünde Efsun'un perişan hali ön plandaydı. Bahar ve Ateş'in aşkının bir tehditle karşı karşıya geldiği ve ikilinin birlikteliğinin yine bir sınavdan geçtiği dizinin bu haftaki bölümünde; Hülya'nın planı istediği gibi işledi. Hapishanede zor zamanlar yaşayan Efsun'un Bahar'a olan düşmanlığı arttı. Sevdiği adamın söylediği yalan ile sarsılan Bahar ise yalnız olduğu bir anda büyük bir tehlikeyle karşı karşıya geldi. Başrollerinde; Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, İclal Aydın, Oya Başar gibi isimlerin yer aldığı O Hayat Benim 65. bölümüyle bu akşam Fox Tv'deydi!

O HAYAT BENİM 65. BÖLÜM ÖZETİ

O Hayat Benim son bölümünde; yaptıklarının çok ağır ödeyen Efsun, kendisini dövdüren kişinin Bahar olduğunu öğrenince adeta yıkıldı. Dayak darbelerinden çok canını yakan ona bunu Bahar'ın yapmış olmasıydı. Oysa tüm bunları planlayan isim Hülya'dan başkası değildi. Hapishanede yaşadığı her şey sonradan Efsun'u dönülmez bir yola sokacaktı. Her zaman hayatında önemli bir yer tutan Bahar, artık Efsun için bir düşman haline gelecekti. Bahar ise boşlukta gibiydi. Yaşadığı acılar Bahar'ı git gide yalnızlaştırıyordu. Ortada bir çocuk olması gerçeğini Ateş'e olan aşkını bitirmeyecekti ama bunu kabullenmek de Bahar için çok zor olacaktı. Bahar tüm bunlarla boğuşurken kendisine yaklaşmakta olan tehlikenin farkında bile değildi…