O Hayat Benim 68. son bölümünde Arda ve Efsun pariste

O Hayat Benim son bölümü ile izleyicilerini yine ekran başına kilitledi. Merakla beklenen O Hayat Benim 68. bölümünde "Arda ve Efsun evlenecek mi?" merak konusuydu. İşte, O Hayat Benim dizisinde son yaşananlar!

Fox Tv'nin sevilen dizisi O Hayat Benim 68. bölümüyle ekran macerasını sürdürdü. Farklı senaryosu ve heyecan dozu yüksek sahneleriyle dizi severleri etkisi altına alan dizinin son bölümündeEfsun evlilik heyecanı yaşarken Arda köşeye sıkıştı.Oyuncu kadrosunda; Ezgi Asaroğlu, Keremcem, Ceren Moray, Oya Başar, Ahu Sungur, İclal Aydın, Didem İnselel ve Sinan Albayrak gibi başarılı isimlerin yer aldığı O Hayat Benim dizisinin 68. bölümünde Arda, Efsun'un evlilik şartını kabul mu etti yoksa onunla evlenmektense cesaretini toplayıp her şeyi itiraf mı etti? Efsun ve Arda'nın kaderinin belli olacağı O Hayat Benim 68. bölümü ile dün akşam Fox Tv'deydi!

O HAYAT BENİM 68. BÖLÜM ÖZETİ

O Hayat Benim son bölümünde; Arda'yı fena halde köşeye sıkıştırmıştı, Efsun. Efsun ile evlenmekten başka çaresi kalmayan Arda teklifi kabul etti. Arda'nın hayatında birisi olduğunu öğrenen Hülya ise bu kişiyle tanışmak için Arda'ya baskı yapıyordu. Bir tarafta Efsun'un tehdidi, diğer tarafta Hülya'nın baskısı. Fazlasıyla sıkışmıştı Arda. Hayatıyla ilgili büyük bir kararın eşiğindeydi. Cesaretini toplayıp her şeyi itiraf edecek miydi?