O Hayat Benim 83. bölümde Mehmet Emir'e şok

O Hayat Benim son bölümüyle yine kasıp kavurdu. Yıllar sonra bir erkek çocuğu olan Mehmet Emir'i kötü bir sürpriz bekliyordu. Peki bu sürpriz neydi? Şaşırtıcı gelişmelerin olduğu O Hayat Benim 83. bölümünde yaşananlar haberimizde!

Yayın hayatına başladığı günden beri iddiasını korumayı başaran O Hayat Benim yepyeni bölümleriyle dizi severlerin odağına kalmaya devam ediyor. Gerek kadrosuna dahil olan yeni isimleriyle gerekse çarpıcı senaryosuyla adından söz ettiren O Hayat Benim bu hafta 83. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Peki her an yeni bir sürprizin yaşanabildiği dizide bu hafta ekran başındakileri neler bekliyordu? Bahar'ına yeni kavuşan Mehmet Emir bir darbe daha aldı. Yıllar sonra babalık heyecanı yaşayan Mehmet Emir'in sevinci yarım kaldı. En büyük düşmanı Kenan onu hiç beklemediği bir şekilde vurdu. Ezgi Asaroğlu, Keremcem, Ceren Moray, Oya Başar, Ahu Sungur, İclal Aydın, Didem İnselel ve Sinan Albayrak gibi başarılı oyuncuların kadrosunda bulunduğu O Hayat Benim 83. bölümü 28 Şubat Pazar akşamı saat 20.00'de Fox Tv'deydi!

O HAYAT BENİM 83. BÖLÜM ÖZETİ

Arzu'nun sık sık tehditlerine maruz kalan Ateş, ona boyun eğmedi Hasret'i hapisten kurtarmak için Bahar'ın harekete geçmesi gerekti. Arzu'nun ruh hali bu denli karanlıkken, Bahar'ın da beklenmedik hamleler yapmaktan başka çaresi yoktu… Efsun ve Arda'nın evcilik oyunu, Hülya'nın tahammülünü tüketti. Efsun'un artık el büyütmekten ve daha büyük adımlar atmaktan başka seçeneği kalmamıştı. O Hayat Benim son bölümünde Efsun ve Hülya savaşı devam ederken; mahallede düşmanlıklar geri dönülmez noktalara vardı. Cevriye artık İlyas ve Salih arasında bir seçim yapmak zorundaydı. Atahan Konağında ise Kenan, Fulya'nın kaderini avucunun içine almıştı. Artık iki yol vardı Kenan'ın önünde… Ya Fulya'yı her istediğini yaptırabileceği bir piyon gibi kullanmak! Ya da Mehmet Emir'e tüm gerçekleri anlatıp Atahan ailesini paramparça etmek!