O Hayat Benim 85. bölümde şok ayrılık

Fox'un uzun soluklu dizisi O Hayat Benim 85. bölümü 13 Mart Pazar günü yayınlandı. Hüzün yüklü sahnelerin ön plana çıktığı son bölüme Hasret'in ölümü damga vurdu. İşte O Hayat Benim 85. bölümde yaşananlar!

Pazar akşamlarının soluksuz izlenen dizisi O Hayat Benim yepyeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor.. Son yaşananlar ardından büyük bir merakla beklenen O Hayat Benim 85. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Herkes Mehmet Emir ve Hasret'in mutluluk yolculuğuna çıktığını düşünürken gelen haber ortalığı karıştırdı Konak acı haberle inlerken; Hanife'nin yaptıklarını öğrenen, Ganimet halanın gözü döndü. Para hırsıyla yengesini tehdit eden Hanife cezasını canıyla ödedi. Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı O Hayat Benim 85. bölümü 13 Mart Pazar akşamı Fox Tv'deydi!

O HAYAT BENİM 85. BÖLÜM ÖZETİ

Mehmet Emir ve Hasret'in mutluluk hayalleri, Kenan'ın yerleştirdiği bombayla paramparça oldu. Bahar, Atahan Holding'in başında, anne ve babasını gururlandıracak bir yönetici olmaya çalışırken, Ateş ona hayatının en acı haberini getirdi. Efsun da bu kahredici süreçte Bahar'ın yanında durmaya çalıştı. Fakat miras başına üşüşen akbabalar, hepsi için bir kâbusa dönüştü… Sultan büyük bir ikilemin içindeydi. Hanife'nin kendisinden para koparmasına göz yummak istemedi. Ama ya gerçeği söylüyorsa, gerçekten kızımın kim olduğunu biliyorsa diye düşünmeden de edemedi. Ganimet olan biteni öğrenince kızılca kıyamet kopar. Hanife oynadığı oyunla kendi kuyusunu kazmaktaydı. Ve aralarından biri için yolun sonunun geldiğini hiçbiri kestirememişti. Mehmet Emir ve Hasret öldü mü? Sultan gerçek kızının kim olduğunu öğrendi mi? Ganimet, Zeynep'e gerçekleri anlattı mı? Tüm bu soru işaretlerine yanıt Hayat Benim 85. bölümünde yanıt buldu!