O Hayat Benim son bölümde şaşırtan final

Fox'un sevilen dizilerinden O Hayat Benim son bölümü 3 Nisan Pazar günü ekrana geldi. Tansiyonun yükseldiği son bölüm final sahnesiyle yine çok şaşırttı. Peki O Hayat Benim son bölümde neler yaşandı?

Ekranlarda üçüncü sezonunu sürdüren O Hayat Benim son bölümünde heyecan doruktaydı. Başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu ve Ceren Moray'nı paylaştığı, güçlü oyuncu kadrosunda Sinan Albayrak, Süleyman Atanısev, Ahu Sungur ve Cem Özer'in bulunduğu O Hayat Benim 88. bölümünde yine bol gerilim ve şaşırtıcı sahnelerle ekrana geldi. Hasret'in vefatı ardından kendisini kaybeden Mehmet Emir, farkında olmadan Cemre ve Kenan'ın tuzağının içine doğru yürüdü. Babasının annesini çabuk unuttuğu düşüncesiyle kahrolan Bahar ise tanık olduğu sahneyle bir kez daha yıkıldı. İşte 4 Nisan Pazar akşamı yayınlanan O Hayat Benim 88. bölümünde yaşananlar...

O HAYAT BENİM 88. BÖLÜM ÖZETİ

Süprizlerle dolu O Hayat Benim son bölümünde yaşananlar şöyle; Arzu'nun elindeki silahın patlaması, o an karşısında duran herkesin hayatlarını derinden etkiledi. Arzu'nun tek bir şansı kaldı; eline silahı veren Kenan'ın foyasını meydana çıkarmak! Kenan'ın zorlamasıyla Cemre, Mehmet Emir'in hayatına kalıcı bir şekilde yerleşmek üzereydi. Ama bu esrarengiz genç kadının kim olduğunu araştırdıkça ortaya şaşırtıcı bir tablo çıktı. Bu sırada Efsun ve Arda arasındaki yakınlaşma yeni bir evreye girmek başladı. Sultan ise her şeyden önce Zeynep'in hayatını kurtarmanın peşine düştü. L'Efsun'un başarısı, Zeynep'in önünde de bambaşka bir yol açılmasına neden oldu. Fakat Ganimet'le Cemal'in korktukları şey başlarına geldi. Sultan, zenginlik ve başarı vaat ettiği Zeynep'i yoldan çıkarmaya başladıbile... Sultan ve Ganimet karşı karşıya kaldı. İki anne arasındaki mücadelenin sonu çok karanlık yerlere gidecek gibi görünüyor.