O Hayat Benim son bölümünde Efsun'dan evlilik şartı

Fox'un farklı senaryosuyla dikkat çeken dizisi O Hayat Benim 67. bölümüyle devam etti. Olayların ardı arkasının kesilmediği O Hayat Benim son bölümünde Efsun, akıllara durgunluk veren planını devreye soktu.

Fox Tv'nin uzun soluklu dizisi O Hayat Benim 67. bölümünde izleyiciler yine nefes kesen anlara tanık oldu. Geçtiğimiz hafta 1 Kasım seçimleri nedeniyle ekran macerasına ara veren dizinin son bölümünde Efsun, konağa dönmesini sağlayacak planını hayata geçirdi. Efsun'un oyununa gelen Arda, ne yaptı? Efsun'un ardaya koştuğu şart neydi? Pazar reyting listelerinde zirvenin sahibi olan, yeni sezona yeni isimleriyle bomba gibi bir başlangıç yapan, başrollerini; Ezgi Asaroğlu, Keremcem, Ceren Moray, Oya Başar, Ahu Sungur, İclal Aydın, Didem İnselel ve Sinan Albayrak'ın paylaştığı O Hayat Benim sürprizlerle dolu son bölümüyle 8 Kasım Pazar akşamı saat 20.00'de Fox Tv'deydi!

O HAYAT BENİM 67. BÖLÜM ÖZETİ

Efsun ve Bahar'ın büyük yüzleşmesinin ardından beraber büyüyen iki genç kızın savaşı giderek büyüdü. Bahar, konak yaşamına alışmaya çalışırken; Efsun konağa giriş bileti olarak girdiği Arda'yı köşeye sıkıştırdı. Efsun ve ailesi bu durumu şantaj olarak kullanmaya karar verdi. Arda ile evlenecekti ve konağa geri dönecekti. Efsun kendince intikam almak için yolunu çizmişti, eski hayatını ne olursa olsun geri alacaktı. Efsun'un kurduğu tuzak işe yaradı mı? Efsun ve Bahar arasında neler yaşandı? Yeni hayatına alışmaya çalışan Bahar'ı bekleyen yeni tehlike neydi? Arda'nın yaptığı hata hangi gelişmelere yol açtı? Tüm bu soruların O Hayat Benim 67. bölümünde yanıt buldu.