O Hayat Benim yeni sezon 61. bölümüyle nefes kesti

Farklı konusuyla ekranları kasıp kavuran O Hayat Benim yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. 61. bölümüyle yeniden ekranlara merhaba diyen dizinin son bölümünde izleyicileri sürpriz sahneler bekliyordu. İşte, O Hayat Benim yeni sezon ilk bölümünde yaşananlar!

O HAYAT BENİM YENİ SEZONFRAGMANLARI İÇİN TIKLAYIN

Dizi severlerin merakla beklediği O Hayat Benim üçüncü sezon bölümleri ile seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Çarpıcı konusu ve güçlü kadrosuyla adından söz ettiren O Hayat Benim 61. bölümü ile ekranlara yeniden merahaba dedi. Nefes kesen finaliyle hafızalara kazınan O Hayat Benim yeni sezon ilk bölümünde yaşanacaklar, günler öncesinden büyük merak konusuydu. Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği dizinin 61. bölümünde Efsun'un büyük sırrı sonunda ortaya çıktı. Kadrosuna yeni isimlerin dahil olduğu O Hayat Benim yeni sezon ilk bölümüyle 20 Eylül Pazar akşamı saat 20.00'de Fox Tv'deydi.

O HAYAT BENİM YENİ SEZON TÜYOLARI

O Hayat Benim yeni sezon ilk bölümünde; Efsun mahkemede Yusuf Erkıran'ı öldürenin annesi Nuran Demirci olduğunu anlattı ve mahkemedeki herkes büyük bir sarsıntı yaşadı. Mehmet Emir ve Hülya, Efsun'un itirafıyla ceza almaktan kurtuldu. Hasret'in babasından kalan miras işlerini halletmek isteyen Ateş, geri dönülmez bir yola girmişti. Ateş adım adım Bahar'ın kimin kızı olduğu sırrına yürürken, Efsun ve Sultan da bu gerçeğin ortaya çıkmaması için harekete geçtiler. Ancak, ikilinin kimseye haber vermeden ortalardan kaybolması, dikkatleri daha da çekti. Ateş, sonunda Efsun'un sırrını öğrendi. Bahar'a Efsun'un bir sahtekar olduğunu söyleyecekti. ancak bundan emin olmak için yapması gereken çok önemli bir iş daha vardı. Ateş, Bahar ve Mehmet Emir'den aldığı DNA örneklerini adli tıbba gönderdi. Ve sonunda Efsun'un gerçek yüzü ortaya çıktı.