O Hayat Benim'den ayrılan şok isim

Fox ekranlarının iddialı yapımı O Hayat Benim dizisinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. O Hayat Benim'den ayrılan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun ardından bir isim daha diziyle yollarını ayırdığını açıkladı.

Fox ekranlarının fenomen dizisi O Hayat Benim'in başrol oyuncusu Yeşim Ceren Bozoğlu'nun önce diziden ayrılması sonra "Hakkımı helal etmiyorum" açıklaması şok etmişti. Nuran karakterinden sonra, Birgül Ulusoy'da O Hayat Benim veda edeceğini sosyal medyadan duyurmuştu. O Hayat Benim Sakine rolünü canlandıran Birgül Ulusoy resmi twitter hesabından şu açıklamayı yapmışıt: "Tüm etik kurallara sadık kalarak 60. bölümü yapımcı firmaya teslim edip; ruhen ve bedenen yıprandığım, O Hayat Benim projesinden ayrılıyorum, dolayısıyla da bana en büyük gücü veren Sakine karakteri ile vedalaşıyorum. Kalp kırmadan; daha fazla kalbim kırılmadan, ah edecek kadar içim dolmadan, o son damla bardağı taşırmadan, tüm iyi duyguları muhafaza edip, Sakine karakterinin kostümünü askıya asıp, makyajımı 60. bölümde siliyorum. Bana sokakta çok güzel iltifatlar getiren Sakine karakterine Birgül Ulusoy olarak veda etmek kolay değil elbet. Ama ruhen ve fikren çok yorulduğum bu projede, Sakine'yi o muhteşem seyircimizin hafızasına emanet edip, dinlenmeye çekiliyorum. Çekilirken de başımı yastığa huzurlu koyuyorum. Gıybet yapanı, kötülüğün yanında saf tutanı, eksik gedik arayanı, egosuna kendini kurban edeni, gözümü oyup elime vereni de affediyor; bağrıma basıyorum. Ne demişti bir bölümde Sakine, her insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş bu dünyada. Haydin anam bacım selametle."

Sakine karakterinin de diziye veda etmesi ile arda arda yaşanan ayrılıklar "O Hayat Benim ekibinde neler oluyor?" dedirtmişti. Merak edilen bu ayrılıkların nedeni sonunda ortaya çıktı.

HAMDİ ALKAN ARACI TEKMELEDİ

O Hayat Benim ayrılıklarının nedeni olarak gösterilen iddialara göre; Yönetmen Hamdi Alkan, oyuncuları acele etmeleri konusunda sık sık uyarıyordu. Bir sahne sırasında Hamdi Alkan, Bozoğlu'na "üfür geç, yapıştır geç" deyince olanlar oldu. İşi aceleye getirmek istemeyen oyuncu yönetmenle tartıştı, seti bırakarak yapım aracına bindi.Bu durum Hamdi Alkan'ı çileden çıkardı. "Setimi kimse terk edemez, o arabadan hemen ineceksin." diyen Alkan, Yeşim Bozoğlu'nun içinde bulunduğu arabaya tekme attı. Gözyaşlarına boğulan Bozoğlu Beni buradan götür" diyerek şoföre yalvardı.

Yaşanan krizin ardından yapımcının sergilediği tavır Yeşim Bozoğlu'nu diziden ayrılmaya itti. Diziye geçen hafta veda eden Birgül Ulusoy ise yapımcıya 1 TL'lik dava açmaya hazırlanıyor. Dizinin Sakine'si Birgül Ulusoy'un ise ayrılık nedeni iddiaya göre şöyle: Dizinin oyuncuları Zeynep Eronat ile Ahu Sungur aleyhine sosyal medyada yapılan olumsuz paylaşımların sorumlusu olarak Birgül Ulusoy gösterildi. "İftiraya uğradım, bunu kanıtlayacaksınız""diyen Ulusoy bunu gurur meselesi yaparak diziden ayrıldı. Ünlü oyuncu yapım şirketine 1 TL'lik dava açmaya hazırlanıyor.