O iddalara yanıt Gündoğdu'dan

Cumartesi günü Gebze deplasmanına çıkacak olan Gümüşhanespor'da Gebzesporlu

Cumartesi günü Gebze deplasmanına çıkacak olan Gümüşhanespor'da Gebzesporlu yöneticilerin askerlik sorununu öne sürerek bazı futbolculara tehdit yoluyla tepki göstermesi yönünde bir yerel gazetede çıkan haber, Gümüşhanespor teknik direktörü Galip Gündoğdu'yu kızdırdı.

Gündoğdu, 'maç öncesi futbolcularımıza dönük bu tür haberlerin yer alması spor ahlakıyla bağdaşmaz' dedi.

SİNAN'IN ASKERLİK SORUNU VAR

Gümüşhanespor'un yıldız oyuncusu Sinan Yitmez'in askerlik probleminin olduğunu doğrulayan teknik direktör Gündoğdu, 'Kaçak iddiaları doğru bir kelime değil. Sadece bakaya düşmüş durumda. Şikayet söz konusu olmadığı sürece bir problem teşkil edeceğini sanmıyorum' diye konuştu.

Reklam
Reklam

DÖRT ASKER KAÇAĞI BİZDE DEĞİL ONLARDA VAR

Teknik Direktör Galip Gündoğdu, gazetede yer alan Gümüşhanesporun dört asker kaçağı oyuncusunun olduğu yönündeki habere de, 'Böyle bir şey söz konusu değil, bizim tespitlerimize göre Gebzesporun dört asker kaçağı oyuncusu var' iddiasında bulundu.

SAHTE İSİM KULLANILMASI SÖZ KONUSU DEĞİL

Gümüşhanesporun deplasmanlarda oynadığı maçlarda özellikle askerlik sorunu olan futbolcularla ilgili olarak sahte isim kullanımı iddialarına da yanıt veren Gündoğdu, 'Öyle bir şey olamaz. Bu oyuncular o zaman sahaya nasıl çıkıyor' dedi.

KULÜPTEN AÇIKLAMA YAPILACAK MI?

Gümüşhanespor yönetiminin konuya ilişkin olarak bir açıklama yapıp yapmayacağı da henüz netlik kazanmadı. Kulübün gazetenin iddiaları noktasındaki açıklamaları olursa Gündoğumu haber olarak okuyucularımızla anında paylaşacağız.

YILDIRMA POLİTİKASI

Cumartesi günü playoff adına oynanacak kritik müsabaka öncesi Gebzespor yöneticilerinin Gümüşhanesporlu oyuncuları bu tür söylemlerle yıldırma politikasına gittiğinide kaydeden tecrübeli teknik adam, hiç bir nedenin galibiyetlerini engelmeyeceğini söyledi.

Reklam
Reklam

DERNEKLER NEREDE?

Gümüşhanesporun Gebze'de yayın yapan yerel bir gazete tarafından bu haberle itham edilmesine derneklerin ve Gümüşhaneli STK'ların sessizliği ve vurdumduymazlığı da can sıktı. Ekibimizin bu tür iddalar noktasında bir sindirme politikası ile karşı karşıya kaldığı ise muhakkak. Gümüşhanespor taraftarına ve STK'larına düşen görev, cumartesi günü Gebze stadını doldurup ev sahibi takıma hak ettiği cevabı vermesi gerekiyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: