O saat yine kolda!

Efsane geri döndü... 2005-2006 sezonunda "Saat kaç?" sloganıyla Galatasaray'ı şampiyonluğa koşturan Adnan Polat, rafa kaldırdığı o saati, Sivas dönüşü yine koluna taktı.

Biz bu filmi görmüştük
Kıran kırana bir yarış, nefes nefese bir mücadele... Bahsettiğimiz bu sezon değil, tam 2 sene öncesi... 2005-2006 sezonu da tıpkı bu yıl gibi geçmişti. Umutların tükendiği, bayrakların sandıklara gömüldüğü günlerde bir tek o ayaktaydı. Dönemin Futbol Şube Sorumlusu Adnan Polat, "Saat 20.45'te şampiyonuz" diyor, Sarı-Kırmızılı camianın büyük çoğunluğu bile bu görüşe inanmıyordu. Ancak tarihler 14 Mayıs 2006'yı gösterirken, Polat, Sami Yen'i dolduran binlerce taraftara soruyordu: "Saat kaç?" Tribünler ‘20.45' diye haykırırken, futbolcular şampiyonluk sevincini gururla yaşıyordu.

Reklam
Reklam

‘20.45 zamanı geldi...' Galatasaray camiası, daha önce izlediğimiz bu filmin, yeni versiyonuyla yine karşımızda... Bir tek değişiklikle; O, şimdi Başkan... Bayrağı Canaydın'dan devralan Polat, Ağustos'tan bu yana kullanmadığı ‘o saati' Sivas dönüşü yine koluna taktı. Yaklaşan 17. şampiyonluk öncesi konuşan Adnan Polat, "Biz ‘Hiç kimse heveslenmesin' derken kimse inanmadı. Ama bakın işte, tablo ortada. O saati yeniden takmanın zamanı gelmişti. Çünkü abilerle, kardeşlerle ve bu çocuklarla buralara geldik. Taraftarlarımıza sesleniyorum; Zamanı geldi, saatlerinizi 20.45'e ayarlayın."