O sahneleri anlattılar

Bazen tanımadıkları bazen de tanıyıp hiç hoşlanmadıkları insanları seviyormuş gibi yapmak oyuncuların görevinin bir parçası. Hatta bazen seviyormuş gibi yapmanın da ötesine geçip aynı yatağa girmek zorunda bile kalabiliyorlar. Seyretmesi belki keyifli olabilir ama ya oyuncular o sahneler çekilirken ne hissediyorlar. Çevrelerinde onlara komut veren bir yönetmen ve onlarca set elemanı varken çok özel bir anı canlandırmak gerçekten de pek kolay olmasa gerek. Sinemanın ünlü oyuncuları bu tür aşk sahnelerinin çekimi sırasında neler hissettiklerini anlattı.

Reklam
Reklam

Keira Knightley

Keira Knightley; Sienna Miller'ın rol aldığı yeni filmleri 'The Edge of Love'daki sahneleriyle daha şimdiden çok konuşuluyor. Filmde kocasını oynayan Cillian Murphy'yle olan sevişme sahnesi için bakın Knightley ne demiş: "Çok basit. Çünkü bu bir seks sahnesi ve çıplak olmak gerek. Bu sahneleri çamaşır giyerek çekmeyi düşünmem bile."

İŞTE KEIRA'NIN EN POPÜLER FOTOĞRAFLARI

Sarah Michelle Gellar

Souhtland Tales adlı filmde bir porno yıldızını canlandıran Gellar, sete çok fazla yemek yiyip gittiği için sevişme sahneleri sırasında uyumaktan başka bir şey düşünmemiş.

İŞTE GELLAR'IN EN POPÜLER FOTOĞRAFLARI

Fadik Sevin Atasoy

Zeynep'in Üç Günü filmindeki cüretkar sahneleriyle çok konuşulan genç yıldız bu sahnelerin basına yansıma biçiminden de çok rahatsız olduğunu söylüyor. "Ben sadece bir karaktere hayat verdim, can verdim, kan verdim."

Kate Bosworth

Bir filmde rol gereği sevişmesi gereken güzel yıldız iyice içip sarhoş olmakta bulmuş çareyi.

İŞTE KATE'İN EN POPÜLER FOTOĞRAFLARI

Gemma Atkinson

Reklam
Reklam

İngiliz sinemasının genç oyuncusu Gemma Atkinson da Danny Moynihan'ın kitabından uyarlanan Boogie Woogie adlı filmdeki lezbiyen sahnesinden önce çakır keyif oluncaya kadar votka içmiş, "Çünkü bunu yapmasaydım bu sahneyi çekemezdik" diyor genç yıldız.

İŞTE GEMMA'NIN EN POPÜLER FOTOĞRAFLARI

Sienna Miller

Factory Girl adlı gilmdeki sevişme sahneleriyle çok konuşulan Miller'ın bu konuya yaklaşımı çok kısa ve öz: "Eğer bir aşk sahnesi çekecekseniz çekin gitsin."

İŞTE SIENNA'NIN EN POPÜLER FOTOĞRAFLARI

Kate Winslet

Leonardo DiCaprio ile Titanik filminden yıllar sonra bu kez Revolutionary Road için kamera karşısına geçti. Güzel yıldız için işin en zor olan yanı filmi gerçek hayattaki eşi Sam Mendes'in yönetmesi. "Biri iyi arkadaşım biri eşim. Sevişme sahnelerinde kendimi garip hissettim ama işim bu ve gerekeni yaptım."

Eva Mendes

Gecenin İki Yüzü adlı filmin başlangıcında Joaquin Phoneix ile çok konuşulan bir sahnede yer alan Mendes "Bunun pek de keyifli bir sahne olmadığını söyleyip ekliyor: " Ama yapmak zorundaydım ve yaptım."

Reklam
Reklam

İŞTE KEIRA'NIN EN POPÜLER FOTOĞRAFLARI

Chloe Sevigny

Güzel yıldızın başrollerini Vincent Gallo ile paylaştığı The Brown Bunny Cannes'da gösterildiğinde özellikle de oral seks sahnesi yüzünden hem salondaki izleyiciler hem de eleştirmenlen şoke olmuştu. Ama Sevigny bu sahnelerle ilgili yöneltilen eleştirileri şöyle yanıtladı: "Bu gerçekten son derece romantik bir sahneydi ve çok güzeldi. İnsanların neden bunu perdede gördüklerinde bu kadar şaşırdığını anlamıyorum. Bunu herkes yapıyor" diye yanıt vermişti. Ama güzel yıldız bu tür bir sahneye hazırlanmanın ise zor olduğunu itiraf etmişti.

Hugh Grant

Beyazperdenin İngiliz centilmeni Grant (her ne kadar özel yaşamı bunun tersini gösterse de) sevişme sahnelerinden zevk aldığını çünkü çok eğlendiğini söylüyor. Aktör şöyle söylüyor: "Bir çok oyuncu bu tür sahnelerin aslında hiç de seksi olmadığını çünkü çevrede set ekibi olduğunu söyler. Ama ben bu tür sahneleri her zaman aşırı derecede eğlenceli bulurum."

Colin Firth

İnci Küpeli Kız filminde Scarlett Johansson ile romantik sahnesi olan Firth şöyle anlatıyor.b "Filmin çekimleri sırasında Scarlett daha 17 yaşındaydı. Yani ben ilk filmimi çektiğim yıl dünyaya gelmişti. Bu gerçekten stres yaratan bir durumdu. Kendimi kötü , yaşlı bir adam gibi hissettim."

Reklam
Reklam

Salma Hayek

Meksikalı yıldız Desperado adlı filmdeki sevişme sahnesi için çok zorlanmış. "Neredeyse kovulacaktım" diye anlatıyor yıldız: "Bu sahneyi ailemin de seyredeceğini düşündükçe oynamak benim için gitgide daha zor hale geliyordu. Kameranın önünde çıplak olmak istemedim. BU sahnelerin çekimi sırasında babamı ve erkek kardeşimi düşündüm hep. BU yüzden de sahneler kısa sürdü çok uzun olmadı."

İŞTE SALMA'NIN EN POPÜLER FOTOĞRAFLARI

Charlize Theron

Monster (Cani) filminde Christina Ricci'nin oynadığı karakterle lezbiyen ilişkiye giren Theron, bu sahnelerin çekimleri öncesinde Ricci ile çok eğlendiklerini söyledi.

İŞTE THERON'UN EN POPÜLER FOTOĞRAFLARI

Naomi Watts

Mulholland Drive adlı filmde Laure Elena Harring ile aşk sahneleri olan Watts "Karşımda bir kadın olduğu için bu sahneler bana çok kolay geldi. Bu tür sahneleri bir erkekle oynamak çok daha zor" dedi.

Scarlett Johansson

Vicky, Cristina, Barcelona adlı filmde Penelope Cruz ile öpüşen genç yıldız "Bunun insanın aklına gelebilecek en az seksi şey olduğunu" söylüyor. "Etrafta film ekibinden yaklaşık 60 kişi vardı. Oturup salamlı sandviçlerini yiyorlardı. Bu gerçekten de hiç seksi bir durum değildi."

Reklam
Reklam

İŞTE SCARLET'İN EN POPÜLER FOTOĞRAFLARI

Thandie Newton

RocknRolla adlı filmde Gerard Butler ile birlikte kamera karşısına geçeceği sevişme sahnesinde oynamayı ünlü aktör hasta olduğu gerekçesiyle reddetti. O günü şöyle anlattı Newton " Sete geldiğimde Gerard da pek iyi değildi, o haldeyken onu öpemezdim" diye konuştu.

Hatice Aslan

Üç Maymun filminde Yavuz Bingöl ile sevişme sahneleri şimdiden konuşulmaya başlandı. Sahnenin 2 buçuk günde çekildiğini söyleyen Aslan rahatsız olup olmadığı sorusuna ise şöyle cevap verdi: "Hayır, niye rahatsız olayım! Onlar Hacer'in memeleri. Oğluna süt vermiş bir annenin memeleri"