O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 2023 konukları açıklandı! Kimler var kimler

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Programın bu seneki jüri üyeleri geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Son dakika gelişmesinde 2023 O Ses Türkiye Yılbaşı Özel konukları belli oldu.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel konukları belli oldu. Her yıl yoğun ilgi gören O Ses Türkiye bu sene de yılbaşı akşamı izleyici karşısına çıkacak. Geçen hafta yarışmaya katılmayacağı iddiası gündemde yer alan Ayça Ayşin Turan da programda yer alacak. Yılbaşı gecesi yayınlanacak olan yarışmaya katılacak olan oyuncu 25 Aralık’ta yapılacak çekim için şarkı seçimine başladı.

ÜNLÜ İSİMLER YER ALACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre O Ses Türkiye konukları arasında son dakika bir değişiklik olmazsa Talat Bulut, Kerem Alışık, Ebru Şahin, Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Cemre Baysel, Selin Şekerci, Nilsu Berfin Aktaş, Büşra Pekin ve Aslıhan Malbora, Hazal Subaşı yer alıyor.

Heyecanla beklenilen gecede Çift Terapisi adlı gösterileri ile Eser ve Berfu Yenenler de yer alacak.
Yarışmada ayrıca sosyal medya fenomenleri Cemal Can ile Danla Biliç de şarkı söyleyecek.

Geçen hafta yarışmaya katılmayacağı iddiası gündemde yer alan Ayça Ayşin Turan da programda yer alacak. Yılbaşı gecesi yayınlanacak olan yarışmaya katılacak olan oyuncu 25 Aralık’ta yapılacak çekim için şarkı seçimine başladı.

Anahtar Kelimeler: