Obaf Hazırladığı Proje İçin Zeka İle Sözleşme İmzaladı

Olta Balıkçılığı Federasyonu (OBAF) tarafından hazırlanan “Uşak-Afyon Su Ürünleri Kapasitesinin Belirlenmesi” adlı proje ve Zafer...

Olta Balıkçılığı Federasyonu (OBAF) tarafından hazırlanan “Uşak-Afyon Su Ürünleri Kapasitesinin Belirlenmesi” adlı proje ve Zafer Kalkınma Ajansı’ndan (ZEKA) Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında hibe almaya hak kazandı.

Zafer Kalkınma Ajansı’nın Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında kredi desteği almaya hak kazanan proje için OBAF Başkanı İsmail Atalay, ZEKA ile sözleşme imzaladı. 46 bin 250 TL tutarındaki proje 90 günde tamamlanacak.

Proje için düzenledikleri imza töreni sonrası bir açıklama yapan OBAF Başkanı İsmail Atalay, “Zafer Kalkınma Ajansı tarafından çağrıya çıkılan Doğrudan Faaliyet Desteği proje çağrısına sunduğumuz projemiz daha önce onaylandı. Dün, Kütahya’da ZEKA Genel Sekreteri Yılmaz Özmen ile projenin hayata geçirilmesi için imza attık. Daha sonra ise Zafer Kalkınma Ajansı uzmanları tarafından verilen bilgilendirme seminerine katıldık. Projemizin yol haritası üzerinde görüşmeler gerçekleştirdik. Projemizin uygulama takvimine göre önümüzdeki günlerde sahaya ineceğiz. Afyon ve Uşak İllerindeki tüm su kaynakları teknik olarak incelenerek ortaya çok güzel bir çalışma çıkacak. Özellikle hazırlanmakta olan yeni kalkınma planı içinde iyi bir veri olacak. Bu çalışma sadece ticari balıkçılık için değil özellikle amatör ve sportif balıkçılık alanlarının belirlenmesi ve projelendirilebilmesi açısından da son derece özenli bir çalışmadır” dedi.

Reklam
Reklam

. TR 33 bölgesini oluşturan diğer iller olan Manise ve Kütahya illerinin de bu çalışmanın devamında kapasite raporu çıkartacağını da ifade eden Atalay, “Bölgesel bir Su Ürünleri Kapasite Raporu ortaya çıkmış olacak. Proje süresi olan 90 gün içinde bu çalışmamızı tamamlayarak nihai raporu ajansa sunacağız” dedi.

ZEKA Genel Sekreteri Yılmaz Özmen ise su ürünleri kapasitesi raporunun TR 33 bölgesine katkı sağlayacağını umduklarını ifade ederek hazırlanacak raporu merakla beklediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: