Obeziteye Karşı Bisiklet

İstanbul Ümraniye Hekimbaşı Kent Ormanı’nda 26 Mayıs 2013 Pazar günü uluslararası düzeyde gerçekleştirilecek 3. Delta...

İstanbul Ümraniye Hekimbaşı Kent Ormanı’nda 26 Mayıs 2013 Pazar günü uluslararası düzeyde gerçekleştirilecek 3. Delta Gold Tour Şampiyonası’na toplamda 500 bisiklet sporcusu altın madalyalar için 7 kategoride kıyasıya yarışacak.

Delta Bisiklet, Sağlık Bakanlığı’nın, obeziteye karşı açtığı kampanyasına destek vermek, bisiklet kültürünü geliştirmek ve doğa bilincini insanlara aşılamak amacıyla dev bir organizasyona imza atıyor. 3.’sü gerçekleştirilecek olan Delta Gold Tour Şampiyonası’na Bisiklet Federasyonu, İzcilik Federasyonu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ümraniye Belediyesi de destek olan kurumlar arasında yer alıyor. Çağdaş Kimya’nın da ana sponsorluğunda düzenlenecek Delta Bisiklet’ in organize ettiği 3. Delta Gold Tour uluslararası bisiklet şampiyonasında sporcular kıyasıya ter dökerken başarılı olan 105 sporcuya da altın ödülü verilecektir.

Reklam
Reklam

Bisiklet yarışları kapsamında seyircilere yönelik yarışlar ve aynı zamanda da sürpriz çekilişler yapılacaktır. Yetişkinlerin küçük bisikletlerle yarışı ve bisikletli akrobasi şovları ile aynı zamanda halk için bisiklet çekilişleri yapılacaktır. Yetişkinler haricinde minik bisiklet sevdalıları için de mini yarışlar ve çekilişler düzenlenecek. Ümraniye Hekimbaşı Kent Ormanı İzci Kampında 26 Mayıs Pazar günü ortalama 30 km’lik zorlu bir parkurda düzenlenecek olan yarışa hem yurt içi hem de yurt dışında profesyonel sporcular bisikletleri ile ter dökecekler. Parkurlardaki doğal zorluklar, su göletleri, özel hazırlanan İETT otobüslerinin içinden geçecek engeller yarışmaya ayrı bir heyecan katacak.

Delta Bisiklet’in CEO’su ve Delta Gold Tour Koordinatörü Ulaş Baydar yarışmanın tüm hazırlıklarının bittiğini ve İstanbul’da böylesine aksiyon dolu ve geniş katılımlı bisiklet yarışlarının ilk defa düzenleneceğini söyledi. Baydar, "26 Mayıs Pazar günü tüm bisiklet sevdalılarını Ümraniye Hekimbaşı Ormanlarına güzel bir Pazar günü geçirmeleri için davet ediyorum. Bisikleti sevip pedal çevirelim ve sağlıklı kalalım” diyerek çağrıda bulundu.

Reklam
Reklam

Medya mensupları için ise özel bir yarış ve özel çekilişlerin yapılacağı organizasyona Bisiklet Federasyonu ve İzcilik Federasyonu temsilcileri, dernek başkanları, ilçe belediye başkanları ve aynı zamanda Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu’nun da katılarak yarışmanın startını vermesi beklenmektedir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: