Obruk'taki görüntüler Alaçatı'yı andırıyor

Çorum ili Oğuzlar Belediye Başkanı Ali Uyanık Obruk'un 2. Alaçatı Gibi Olacağını Belirtti

Obruk'ta Flyboard, Jetski, Mono Su Kayağı, Duble Su Kayağı, Scuba Dalış ve Yamaç Paraşütü Yapılabilecek.

13. Altın Koz Oğuzlar Kültür Sanat Etkinlikleri Doğa ve Su Sporları Festivali sona erdi.Oğuzlar Kaymakamı Halil İbrahim Çelik, Belediye Başkanı Ali Uyanık ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Festival programı oldukça renkli anlar yaşandı.

Doğa ve su sporlarının açılışında konuşan Belediye Başkanı Ali Uyanık, Oğuzlar’ın bulunduğu coğrafya itibariyle doğal güzellikleri ve havasıyla dikkat çektiğini belirterek, yeşilin huzur verici rengi ve Obruğun ihtişamı ile adeta bir cennetin ortaya çıktığını söyledi.

Reklam
Reklam

Bu güzellikten herkesin yararlanması için her yıl ceviz üzerine kurdukları festivale bu yıl su sporlarını da eklediklerini anlatan Başkan Uyanık, Obruk’un eşsiz güzelliğinin kendilerini su sporlarına özendirdiğini belirtti.

Festivalin bu bölümünün çok beğenildiğini ve güzel bir organizasyon yaptıklarını vurgulayan Başkan Uyanık, Obruk’un Anadolu'nun Alaçatı'sı olacağını söyledi.

Oğuzlar Belediye Başkanı Ali Uyanık, obrukta flyboard, jetski, mono su kayağı, duble su kayağı, scuba dalış ve yamaç paraşütü yapılabildiğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: