Öcal’dan Ünüvar Ve Erdinç’e Noter Teşekkürü

Adana Oto Galericiler Sitesi Başkanı İbrahim Öcal, site içine kurulacak noterliğin bölge esnafına da hitap...

Adana Oto Galericiler Sitesi Başkanı İbrahim Öcal, site içine kurulacak noterliğin bölge esnafına da hitap edecek olmasından dolayı önemli bir konuma sahip olduğunu söyledi.

1990 yılından bu zamana kadar Adana’da noterlik sayısının artırılmadığına dikkat çeken Öcal, “Adana Oto Galericiler Sitesi’nin girişimi sonucunda AK Parti Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar ve Mehmet Şükrü Erdinç’in desteği ile Adalet Bakanlığı Adana’ya 2 noter yapılmasına onay verdi. Bu konuda verdikleri destek nedeniyle vekillerimize önce Adana’mız, şahsım ve esnafım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Oto Galericiler Sitesi’nin içine kurulacak noterliğin bölge esnafına da hitap edecek olmasından dolayı önemli bir konuma sahip olduğunu kaydeden Öcal, “Ticaret yapan esnafın zaman kavramı önemlidir. Bu nedenle noterin sitemizin içine yapılması esnafa kolaylık sağlayacaktır. Organize Sanayi’ye ve sitemize yapılacak noterliklerin Adana’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: