Oda konserleri Tango Neva ile devam ediyor

Odunpazarı Belediyesi, hayat ve sanat birlikteliğinin sağlandığı Çağdaş Sanatlar Galerisi’nde gerçekleştirilen Oda Müziği Konseri’nde TangoNeva sahne alacak.Oda Müziği Konserleri’nin davetiyeli olduğuna dikkat çeken yetkililer, konseri dinlemek isteyen vatandaşların ücretsiz davetiyelerini Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nden edinebileceğini kaydetti.

Odunpazarı Belediyesi, hayat ve sanat birlikteliğinin sağlandığı Çağdaş Sanatlar Galerisi’nde gerçekleştirilen Oda Müziği Konseri’nde TangoNeva sahne alacak.
Oda Müziği Konserleri’nin davetiyeli olduğuna dikkat çeken yetkililer, konseri dinlemek isteyen vatandaşların ücretsiz davetiyelerini Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nden edinebileceğini kaydetti. 26 Ocak Cumartesi Günü gerçekleşecek olan konser, saat 20.00’de başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz