Oda Orkestrası’ndan Muhteşem Konser

Turizm Haftası “Turfest” etkinliği kapsamında Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü...

Turizm Haftası “Turfest” etkinliği kapsamında Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dilek Göktürk Cary şefliğinde Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü Oda Orkestrası muhteşem bir konser gerçekleştirdi.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konsere; Vali Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, dekanlar, müdürler, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı. Yoğun katılımın olduğu konser, George Frederic Haendel’in eseri ‘La Rejouissance’ şarkısı ile başladı. 12 adet eserin seslendirildiği gecede renkli dakikalar yaşandı. Gecenin sonunda; İlklerin Şehri Karabük ve ilklerin üniversitesi Karabük Üniversitesi’nde farklı kıta ve bölgelerden gelerek böylesine güzel ve sanatsal bir etkinlikte hep beraber birlik içinde olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “Öncelikle hepinizin Turizm Haftasını kutluyorum. Karabük ve Safranbolu’nun turizme sunulacak çok büyük değerleri vardır. Aslında bugün burada gerçekleştirmek istediğimiz şey sahip olduğumuz değerlerin korunması ve aynı zamanda da turizme katkı sağlanarak her geçen gün elimizde bulunan güzelliklerin farkındalığına varılmasıdır. Bu güzel günde böylesine güzel ve özel organizasyonların gerçekleştirilmesi beni ziyadesiyle memnun ediyor emeği geçen başta Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Öğretim Elemanlarını ve öğrencilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Rektör Uysal, Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dilek Göktürk Cary ve KBÜ Oda Orkestrası’nı tebrik ederek kendilerine günün anısına çiçek takdiminde bulundu. Safranbolu Meslek Yüksekokulu'nun Turizm Haftası sebebiyle düzenlemiş olduğu 'Turfest' etkinlikleri tüm hafta boyunca çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: