Oda Ve Borsa Organları Seçimleri Mayıs Ve Haziran Aylarına Ertelendi

Şubat ayı içinde yapılacak olan oda ve borsa organları seçim tarihi ileri bir tarihe ertelendi....

Şubat ayı içinde yapılacak olan oda ve borsa organları seçim tarihi ileri bir tarihe ertelendi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Başkanı Dr. Şükrü Vural, yaptığı açıklamada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Oda ve Borsa Organlarının Seçim Tarihlerinin Belirlenmesine Dair Karar'ın 29 Ocak 2013 tarihinde ve 28543 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini söyledi.

Şükrü Vural, yürürlüğe giren karar ile şubat ayında başlayıp martta tamamlanması gereken oda ve borsa organlarının seçimlerinin mayıs ayından başlayıp haziranda tamamlanacağı hükmünün getirildiğini kaydetti. Vural, "16 Şubat 2013 yılında Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) toplantı salonunda yapılacak olan oda organ seçimi mayıs-haziran aylarında yapılacaktır. " dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: