Odabaş, Kadir Gecesini Kutladı

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Kadir Gecesinin dileklerin ve isteklerin...

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Kadir Gecesinin dileklerin ve isteklerin Allaha sunulması için en değerli fırsatın olduğu bir gece olduğunu söyledi.

Kadir gecesinin Ereğli halkına, ülkeye ve İslam alemine hayırlar getirmesini dilediklerini belirten Odabaş, ”Dileklerimizi, isteklerimizi Allah’a sunmak için en değerli fırsatlardan olan bir Kadir Gecesi’ni daha kutluyoruz. Bu gece, Yüce Allah’ın rahmet ve bağışlamasının yoğun şekilde yer yüzüne indiği gecedir. İnsanoğlunun yalvarış ve yakarışları Allah’a sunduğu bu gece, O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjdecisidir. Kadir Gecesi, O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gecenin; üyelerimize, halkımıza, ülke yaşayanlarımıza ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyor, Kadir Gecesi’ni kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: