ODAK Bazı Branş Faaliyetlerini Sonlandırdı

Osmaniye Dağcılık ve Doğa Sporları Gençlik ve Spor Kulübü'nün (ODAK) voleybol, masa tenisi ve hokey branşlarında faaliyetlerini sona erdirdiği bildirildi.

Osmaniye Dağcılık ve Doğa Sporları Gençlik ve Spor Kulübü'nün (ODAK) voleybol, masa tenisi ve hokey branşlarında faaliyetlerini sona erdirdiği bildirildi.

ODAK Başkanı Ahmet Ünal, kulüp binasında düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, doğa faaliyetlerini arttıracaklarını bu nedenle 2013 yılında bazı sportif faaliyetleri iptal ettiklerini belirtti.

Osmaniye'nin doğal güzelliklerini tanıtmak istediklerini belirten Ünal, şöyle konuştu:

"İlimizin doğal güzellikleri birçok yöre ile karşılaştırılmayacak kadar fazla. Kuruluş amacımız da bu güzelliklerin gerek yöremiz insanına, ulusal ve uluslararası anlamda tanıtmak, gizli kalmış güzelliklerimizi ortaya çıkarmak. Gelenekselleşmiş faaliyetlerle bu amaç doğrultusunda birçok etkinliğe ve çalışmaya imza atan kulübümüz, farklı branşlarda da faaliyet göstermeye başladı. Fakat bu arada asıl faaliyet alanımız olan doğa sporlarına gerekli maddi kaynakların ve zamanın ayrılmasına imkan vermez hale gelindi. Bu nedenle voleybol, masa tenisi ve hokey branşlarında faaliyetlere son verilmesine karar verildi."

Reklam
Reklam

Ünal, yeni dönemde çevre illerin doğa kulüpleri ile ortak çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Muhabir: Ümit Kahrıman

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: