Ödemiş Add Üyeleri, Yeni İlçe Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ödemiş Şube yönetimi, geçtiğimiz günlerde göreve başlayan yeni İlçe Emniyet Müdürü...

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ödemiş Şube yönetimi, geçtiğimiz günlerde göreve başlayan yeni İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin’i makamında ziyaret etti. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette ADD Ödemiş Şube Başkanı Hikmet Güriş, Metin’e bir buket çiçek takdim ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette ilçenin sorunları ele alınırken, polis ve sivil toplum örgütlerinin dayanışmasının önemine vurgu yapıldı.

Ödemiş’in huzurlu bir kent olduğunu belirten ADD Ödemiş Şube Başkanı Hikmet Güriş, "Emniyet güçlerimiz huzur ve asayişin tesis edilmesi için durmadan çalışıyor. Bir telefonla sorunlar çabuk çözülebiliyor. İlçemizde diğer ilçelere göre daha az sıkıntı yaşanıyor. Bu huzur ortamının yeni dönemde de devam edeceğinden kuşkumuz yok. Göreve geçtiğimiz günlerde başlayan ilçe emniyet müdürümüz Adil Metin’e yürekten başarılar diliyoruz. Kendisine ve personeline destek vermeye her zaman hazırız” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Ödemişlilerin kendisini çok sıcak karşıladığını belirten Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin, "Huzurun sağlanmasında emniyet güçlerinden çok sivil halka görev düşüyor. Burada da sivil toplum kuruluşlarının önemi ortaya çıkıyor. Emniyet güçlerimiz her zaman sivil toplum kuruluşlarıyla diyalog içinde olmalı. Bu ziyaret de bu diyalogun güçlenmesi adına çok önemli. Nazik ziyaretlerinden dolayı Ödemiş Atatürkçü Düşünce Derneği yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: