Ödemiş Add’den 29 Ekim'de Cumhuriyet Balosu

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ödemiş Şubesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı akşamında her yıl olduğu gibi...

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ödemiş Şubesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı akşamında her yıl olduğu gibi yine balo düzenleyecek. Cumhuriyet’in 89. yıldönümü coşkusunun yaşanacağı geceye, Ecenaz Düğün Salonu ev sahipliği yapacak.

ADD Ödemiş Şubesi'nden yapılan açıklamada, gecenin davetiyelerinin ADD Şubesi ile ilçedeki seçkin işletmelerden temin edilebileceği belirtildi. Cumhuriyet coşkusunun yaşanacağı balo için vatandaşların yoğun talepte bulunduğu belirtilirken, gecenin renkli ve coşkulu geçmesi için dernek yönetimi de programla ilgili hazırlıklarını sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Tüm Ödemişliler'i Cumhuriyet coşkusuyla baloya beklediklerini ifade eden ADD Şube Başkanı Hikmet Güriş, “Yolumuzu sonuna kadar aydınlatacak Cumhuriyetimizin 89. yıldönümünü bu yıl da yakışır bir gece ile kutlamak istiyoruz. Ece Naz Düğün Salonu’nda düzenlediğimiz gecede tüm Atatürkçüleri, yurtseverleri yanımızda görmekten büyük onur duyacağız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz