Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin Basın Mensupları İle Bayramlaştı

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Kurban Bayramı öncesinde basın mensupları ile bir araya gelerek bayramlaştı....

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Kurban Bayramı öncesinde basın mensupları ile bir araya gelerek bayramlaştı. Keskin bayramlaşma dolayısıyla, ilçede yürütülen projelerle ilgili bilgiler verdi. Ödemiş’te yürütülen projelerin zamanında başladığını ve zamanında bitirileceğinin altını çizen Keskin, "Belediye’de para var çare var” dedi.

İlçede görev yapan, yerel ve ulusal medya organlarının temsilcileri ile belediye toplantı salonunda bir araya gelen Keskin, yeni otogar, hal binası, kent meydanı, çöp deponi alanı, toplu konut ve nikah salonu gibi projelerle ilgili kısa bilgiler vererek projelerinin belirtilen zamanlarda bitirileceğini söyledi. Temel atma törenlerini gösterişli törenlerle yapmayı tercih etmediklerini belirten Keskin, “Gösterişten ziyade iş yapmaya önem veriyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Başkan Keskin toplantının sonunda, basın mensuplarına birer kutu çikolata hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: