Ödemiş Belediye Meclisi, Kültür Sarayı’nda Toplandı

Ödemiş Belediye Meclisi'nin Ocak ayı olağan toplantısı, bazı bölümleri belediye hizmetlerinde kullanılacak olan Kültür Merkezi'nde...

Ödemiş Belediye Meclisi'nin Ocak ayı olağan toplantısı, bazı bölümleri belediye hizmetlerinde kullanılacak olan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Yılın ilk meclis toplantısına Kültür Merkezi'nin büyük tiyatro salonu ev sahipliği yaptı. Bekir Keskin başkanlığında gerçekleşen toplantıda 20 madde ele alınırken, denetim komisyonu seçimleri yapılarak önceki aylarda komisyona sevk edilen bazı maddeler ele alındı. Yeni salondaki yeni yılın ilk toplantısının ilk gündem maddesi olarak ilçedeki servis araçları için düzenlenecek "S plaka" ihalesi ele alındı. İhalesi yapılacak "S plaka" adedinin 200 olması oybirliği ile kabul edildi. Daha sonra Denetim Komisyonu üye seçimi yapıldı. CHP grubu Recep Ar ve Hüseyin Kurt'u komisyona önerirken, AK Parti ise Salih Aksu'yu önerdi. Gizli oy usulüyle yapılan seçim sonrası Kurt, Ar ve Aksu komisyona seçildi. Oylamada CHP'li üye Erkan Esel'e de 2 oy çıktı. Toplantıda Üç Eylül, Umurbey ve Zafer mahallelerindeki bazı sokaklara isim verilmesi de görüşüldü. Belediye Başkanı Bekir Keskin, sokaklara isim verilmesi konusunda üç ay daha çalışma yapılmasını önerdi. Öneri kabul edildi. Yeni nikah ve düğün sarayının kuzeyindeki arsanın kamulaştırmasının 2013 yılı performans programına alınması ise, CHP'li üyelerin oylarıyla oy çokluğu ile kabul edildi.

Reklam
Reklam

3 MAHALLEDE 181 ARAÇLIK YENİ OTOPARK

Toplantıda ilçede yaşanan otopark sıkıntısı gündeme geldi. Nüfusunun yarısı kadar araç bulunan Ödemiş’te, otopark konusunda yaşanan sorunların çözümü için yeni otopark alanlarının belirlendiğini belirten Başkan keskin, üç mahallede yeni otopark alanlarının açılacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: