Ödemiş Belediye Meclisi, Üç Gündem Maddesi İçin Olağanüstü Toplandı

Ödemiş Belediye Meclisi, Başkan Bekir Keskin başkanlığında Kültür Merkezi büyük salonda yapılan olağanüstü toplantıda üç...

Ödemiş Belediye Meclisi, Başkan Bekir Keskin başkanlığında Kültür Merkezi büyük salonda yapılan olağanüstü toplantıda üç gündem maddesini görüştü.

Yapımı gündemde olan Ödemiş’in güney çevre yolu güzergâhında imar planında tadilat yapılması için İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün yazısı ile 1/5000 ölçekli nazım imar planında değişikliğin görüşülmesi konusu İmar Komisyonu’na sevk edildi.

Aynı yol güzergâhının 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatının yapılması konusu Belediye Meclisince yine imar komisyonuna sevk edilmesi kararlaştırıldı. Toplantının son gündem maddesi olan Saraçoğlu Toplu Konutları projesindeki sosyal konutların tahsis işlemleri oybirliği ile kabul edildi. Buna göre, Saraçoğlu Toplu Konutları’nın ilk 20 konutluk kısmının satılması ve taleplerin değerlendirilmesindeki esaslar da ele alınarak, öncelik yaşlı ve evi olmayanlarla engelli vatandaşlara sağlanması hususu benimsendi. Sosyal konutların ilana çıkması ile birlikte yapılan başvuru sayısının 150’i aştığı ifade edildi. Şartları taşıyan 65 başvuru sahiplerinden noter huzurunda 20 asil ve 6 yedek kişi belirlenerek noterin puanlama esaslarına göre A tipi 89 metrekare konutların satışı oybirliği ile kabul edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: