Ödemiş Belediyespor Bayram Sonrası Tam Gaz

Yeni sezonda Süper Amatör Lig’e dönme mücadelesi verecek olan Ödemiş Belediyespor bayram tatilinin ardından çalışmalarına...

Yeni sezonda Süper Amatör Lig’e dönme mücadelesi verecek olan Ödemiş Belediyespor bayram tatilinin ardından çalışmalarına yeniden başlayacak. Hazırlıklarını sürdüren kırmızı-lacivertli takım, hazırlık maçlarının da programını büyük ölçüde belirledi.

Takım yöneticileri, şu bilgileri verdi: "İlk ciddi provasına BAL ekibi İzmirspor ile 29 Ağustos’ta İzmir’de çıkacak olan temsilcimiz, 2 Eylül’de düzenlenmesi planlanan sezon açılışında aynı ekiple Ödemiş Saracoğlu Stadı’nda bir karşılaşma daha oynayacak. Ödemiş bu maçın ardından 9 Eylül’de Çiğli Belediyespor ile hazırlık maçı oynayacak. Çiğli’nin Gölcük’e kampa gelmesi halinde iki ekip bir kez daha hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. 16 Eylül tarihine de hazırlık maçı almayı hedefleyen temsilcimiz son hazırlık maçını 23 Eylül Pazar günü oynayacak."

Reklam
Reklam

30 Eylül’de başlayacak lige kadar hazırlık maçlarıyla güçlerini ölçmek istediklerini belirten teknik direktör Zafer Dinçer, hazırlık maçlarında tüm oyuncularının forma şansı bulacağını söyledi.

Hazırlık maçlarında sonuçtan çok oynanan oyunun ve verimin önemli olduğunu söyleyen Dinçer, şöyle konuştu: "İzmir Süper Amatör Ligi’ni forse edecek bir ekibi oluşturmak için çalışmalarımız sürüyor. Bayram öncesi güzel bir çalışma ortamımız vardı. Takımda arkadaşlık üst seviyede. Bu her şeyden önemli. Bu güzel tabloyu lig boyunca koruyarak önce hazırlık maçlarında ardından da resmi maçlarda aynı disiplinle mücadele etmek istiyoruz. Bu sezon taraftarımızın gücünü de yanımızda hissedersek, istediğimiz noktaya ulaşırız."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: