Ödemiş Belediyespor'un Yöneticisi Evinde Ölü Bulundu

Ödemiş Belediyespor'un yöneticisi Salih Sevimli (68), Ödemiş'te yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Edinilen bilgilere göre,...

Ödemiş Belediyespor'un yöneticisi Salih Sevimli (68), Ödemiş'te yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Edinilen bilgilere göre, 30 Mayıs Çarşamba günü Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki yakınlarını ziyarete gitmek için sabah hazırlık yapan Sevimli'den akşam saatlerine kadar haber alınamadı. Eşi öldüğü için yalnız yaşayan Sevimli'nin durumunu öğrenmek için akşam saatlerinde eve giden yöneticilerden Mustafa Abacı, Sevimli'ye ulaşamayınca, polisle birlikte eve girdi. Eve giden Abacı ve emniyet mensupları, Sevimli'nin cesedi ile karşılaştılar.

Reklam
Reklam

Yapılan ilk incelemenin ardından Sevimli'nin mide kanaması ya da kalp krizinden dolayı hayatını kaybettiği belirlendi. Beydağ ilçe nüfusuna kayıtlı ve Beydağ Civa Madeni'nden emekli olan Sevimli'nin cenazesinin Perşembe günü kaldırılması bekleniyor.

Ödemiş belediyespor'un yönetim kurulu üyesi olan Sevimli, kulüpte salor sporları sorumlusu idi. Sevimli'nin ölümü, sevenlerini üzüntüye boğdu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: