Ödemiş Bit Pazarı Esnafı Barakalarını İstiyor

Ödemiş ilçesinin en eski pazarlarından olan Bit Pazarı esnafı, Ödemiş Belediyesi'nin yıkılan barakaların yenilerini yapmadığı...

Ödemiş ilçesinin en eski pazarlarından olan Bit Pazarı esnafı, Ödemiş Belediyesi'nin yıkılan barakaların yenilerini yapmadığı için mağdur olduklarını ifade ediyor.

16 aydan beri barakaların yeniden yapılmasını ve Bit Pazarı'na hareket gelmesini beklediklerini belirten esnaflardan Hasan Sarhoş, "Bit Pazarı ilçenin en hareketli pazarlarından biriydi. Ancak, barakalar yıkıldıktan sonra buradan kimse geçmiyor. Tezgah açacak yer bulamıyoruz. Bir an önce yeni barakaların yapılmasını istiyoruz" dedi.

Belediyenin sözünü yerine getirmediğini öne süren esnaf Ülkü Çakırtekin de, Ödemiş Belediyesi'ne dilekçe ile müracaat etmelerine rağmen bugüne kadar bir sonuç alamadıklarını, buraya el atılmaması halinde esnafın yok olacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Bit Pazarı'nın eski esnaflarından Günay Zeybek ise, pazarın eski günlerine dönmesi için belediyenin el atması gerektiğini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: