Ödemiş Chp’den, Yerel Seçimlerin 4. Yıldönümünde Başkan Keskin’e Ziyaret

CHP Ödemiş İlçe Örgütü yönetimi, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinin 4. yıldönümü dolayısıyla Belediye Başkanı...

CHP Ödemiş İlçe Örgütü yönetimi, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinin 4. yıldönümü dolayısıyla Belediye Başkanı Bekir Keskin’i makamında ziyaret etti.

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Eriş ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Bekir Keskin’e çiçek takdim ederek, seçim başarısının 4. yıldönümünü kutladılar. Sıcak bir havada geçen ziyarette Keskin, Eriş ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile görüş alışverişinde bulunarak sohbet etti. Ziyarette en çok gündeme gelen konu bütünşehir süreci sonrası köylerin ihtiyaçları oldu.

Reklam
Reklam

Yerel seçimlere bir yıl kaldığını ve CHP’nin yerelde iktidar olduğu yerleri koruyup, yeni başkanlıklar kazanması gerektiğini dile getiren CHP İlçe Başkanı Eriş, “Bütünşehir süreci ile birlikte seçimler başka bir atmosfer kazandı. Artık çok daha geniş bir alanda halka çalışmalarımızı tanıtmak, yapmak istediklerimizi anlatmak durumundayız. Bu çerçevede ilçe yöneticilerimizle birlikte gittiğimiz yerlerde belediyemizin çalışmalarını aktarıyoruz. Bundan sonra da birlik-beraberlik içerisinde yereldeki iktidarımızı korumak ve büyütmek için omuz omuza olacağız” diye konuştu.

CHP İlçe yönetiminin ziyaretinin kendisini oldukça memnun ettiğini söyleyen Belediye Başkanır Keskin de, “Hedefimiz yereldeki iktidarı korumak. Partimizden kim olursa olsun onu en iyi şekilde destekleyeceğiz. Bugüne kadar birçok konuda partililerimizin ilgisi ve desteği ile başarılı olduk. Önümüzdeki dönemde de yereldeki iktidarımızı korumak için partililerimizle kenetlenerek hem ilçe merkezinde, hem beldelerde, hem de köylerde çalışacağız. Yerel seçimler sonrasında genel seçimler, referandumlar, cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Bu seçimlerde CHP’nin başarılı olması yerel seçimlerde oyların yükselmesine bağlı” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: