Ödemiş Emnniyeti Resepsiyon Verdi

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü, Emniyet Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümü etkinliği kapsamında Belediye Nikah salonunda resepsiyon...

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü, Emniyet Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümü etkinliği kapsamında Belediye Nikah salonunda resepsiyon verdi.

Resepsiyona Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, Belediye Başkanı Bekir Keskin, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Furkan Fahri Altındaş başta olmak üzere ilçedeki kamu ve kuruluş temsilcileri ile siyasi parti temsilcileri katıldı.

Günün mana ve önemini anlatan konuşmayı gerçekleştiren İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin,“Bizler görevlerimizi yerine getirirken, Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, demokratik sosyal hukuk devletinin bir kurumu olduğumuzu asla unutmuyoruz. Görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmeğe devam ediyoruz. Milletimizin huzur ve güveni için yapacağımız hizmetlerde, halkımızın desteğinin çok önemli olduğunun farkındayız. Halkımız polise güvenini ve desteğini esirgememelidir“ dedi.

Reklam
Reklam

Resepsiyonda, hafta kapsamında dereceye giren öğrencilere de ödül ve plaketleri verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: