Ödemiş Fen Lisesi, Yardım Kermesi Düzenledi

Ödemiş Fen Lisesi Okul Aile Birliği tarafından Ödemiş Öğretmenevi önünde kermes düzenlendi. Keşkek başta olmak...

Ödemiş Fen Lisesi Okul Aile Birliği tarafından Ödemiş Öğretmenevi önünde kermes düzenlendi. Keşkek başta olmak üzere birçok farklı lezzetin satışa sunulduğu kermes, ilçedeki Cumartesi Pazarı yoğunluğundan da nasibini aldı.

Okulun eksiklerinin giderilmesine destek sağlamak ve okulu tanıtmak amacıyla düzenlenen kermeste satışa sunulan keşkek kısa sürede tükenirken, veliler gün boyunca kermes için görev aldı.

Ödemiş Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Dr. Bilge Kayhan, velilerin dayanışması ile hazırladıkları kermese gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getirerek, okulun tanıtımı için daha başka etkinliklere de imza atacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Kayhan, bu yıl ikinci eğitim öğretim yılını yaşayan okulun, bina başta olmak üzere birçok sorunu bulunduğunu belirterek, “Göreve yeni geldik. Okulumuz, İzmir ve çevresinden gelen zeki öğrencilerin bir arada bulunduğu bir eğitim kurumu. Buraya sahip çıkmamız gerekiyor. İkinci yılımızda birçok eksikle yola devam ediyoruz. Okulun ihtiyaçlarını karşılayabilmek için ekonomik durumu iyi bazı firmalara başvuru yaptık. Başvurularımızın sonuçlanması durumunda bunları kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: