Ödemiş Fenerbahçeliler’de Osman Boyacıoğlu Dönemi

Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği’nin olağan kongresi gerçekleştirildi. Salı Pazarı’ndaki Cafe 1907’de yapılan kongrede başkanlığa, Osman Boyacıoğlu...

Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği’nin olağan kongresi gerçekleştirildi. Salı Pazarı’ndaki Cafe 1907’de yapılan kongrede başkanlığa, Osman Boyacıoğlu seçildi.

Önceki dönemlerde derneğin başkanlığını yapan Ferit Yurtseven’in yeniden aday olmadığı dün yapılan kongre, divan kurulunun oluşturulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Yönetim kurulu faaliyet raporunu Ferit Yurtseven okudu. 3 Temmuz 2011’de başlayan sürecin kendilerini de olumsuz etkilediğini söyleyen Yurtseven, buna karşın düzenledikleri etkinliklerle ilçede sosyal yaşama katkı sunduklarını ve önemli sosyal sorumluluk projelerinde görev aldıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Yönetim ve denetim kurulu raporları da oy birliği ile ibra edildi. Daha sonra yeni yönetim ve denetim kurullarının seçimine geçildi. Açık oylamayla yapılan seçimde tek liste oylamaya sunuldu. İşadamı Osman Boyacıoğlu’nun listesi oybirliği ile kabul edildi.

Seçim sonrası konuşma yapan Osman Boyacıoğlu, ‘’Amacımız Ödemiş’te Fenerbahçe ruhunu daha da yükseltmek. Fenerbahçe’yi Ödemiş’te güçlü kılmak. Yeni dönemde devraldığımız bayrağı farklı etkinlik ve girişimlerle daha da ileri taşıyacağız. Dernek olarak maçlarımızı Cafe 1907’de izleyeceğiz. Bayanların Fenerbahçe maçlarına daha çok ilgi göstermesini sağlayacağız. Kulüp yönetimimizle her zaman iletişim halinde olacağız. Bunun dışında kulübümüzün bölgemizde oynadığı maçlarda yanında olma gayretinde olacağız. Ayrıca İstanbul’daki önemli maçlara gitmek için de organizasyonlar düzenleyeceğiz. Herkesin katılımıyla hedeflerimize daha kolay ulaşacağımıza inanıyoruz. Bundan sonraki yönetimlerin daha da genç kardeşlerimizden oluşması ve bizim onları bu bayrağı devretmemiz en büyük dileğimiz olacak’’ diye konuştu.

Reklam
Reklam

Boyacıoğlu başkanlığındaki yönetim kurulunun asil üyeleri Füsun Eser, Akın Ayça, Halil Akgün, Levent Ergin, Emre Gölcük, Olgun Bayraktar, Gökhan Kara, İlker Demir ve Ali Türer oldu. Derneğin yedek yönetim kurulu üyeleri Ahmet Yumrutaş ile Hüseyin Şendurur oldu.

Denetleme kuruluna Adnan Akgün ve Niyaz Çankaya asil üyeler olarak seçildi. Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği’nin yeni yönetiminin önümüzdeki günlerde görev dağılımı yapacağı açıklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: