Ödemiş Gölcük Yolunda Trafik Kazası

Ödemiş-Gölcük yolunda meydana gelen trafik kazasında, erik toplamaktan dönen mevsim işçileri taşıyan minibüsün uçuruma yuvarlanması...

Ödemiş-Gölcük yolunda meydana gelen trafik kazasında, erik toplamaktan dönen mevsim işçileri taşıyan minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada iki kişi yaşamını yitirirken, üç kişi de ağır yaralandı.

Mehmet Altındiş (47) yönetimindeki minibüs, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu uçuruma yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü Mehmet Altındiş olay yerinde yaşamını yitirirken, sürücünün eşi Nazmiye Altındiş (45) de ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ödemiş Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Gölcük Yaylası'nda erik toplamaktan dönen, araçta bulunan 3 işçi de ağır yaralanırken. Feci kazada yaralananlardan Ercan Gürcan (30), sürücünün oğlu Ümit Altındiş (20) ve Ali Kurtar'ın (46) hayati tehlikelerinin bulunduğu ve tedavilerinin sürdüğü bilgisi verildi.

Reklam
Reklam

Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlıağı'na bağlı ekipler kazayla ilgili soruşturma başlatırken. Ödemiş Cumhuriyet Savcısı da kazanın meydana geldiği Ödemiş-Gölcük yolunda ilk incelemelerini gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz