Ödemiş Halk Eğitim Kursiyerleri’ne Sasalı Gezisi

Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi, sosyal faaliyetler kapsamında, kursiyerleri için İzmir’deki Sasalı Doğal Yaşam Parkı’na gezi...

Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi, sosyal faaliyetler kapsamında, kursiyerleri için İzmir’deki Sasalı Doğal Yaşam Parkı’na gezi düzenledi.

Geziye Bademli, Ovakent, Konaklı, Çaylı kasabalarından ve Mescitli, Küçük Avulcuk, Kurucuova köylerinden kursiyerler ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Serdar Ergin, Müdür Başyardımcısı Osman Sarı aileleri ile katıldı. Üç otobüs ile gidilen geziye 93 kişi katıldı.

Gezi kapsamında ilk olarak Buca Gölet'te kahvaltı yapıldı. Kursiyerler Göl manzarası eşliğinde keyifli dakikalar geçirdiler. Daha sonra Doğal Yaşam Parkı’na hareket eden kursiyerler yabani hayvanları doğal yaşam alanlarına uygun ortamlarda görme fırsatı buldular. Kursiyerler özellikle tropikal koşullara göre oluşturulan bölümdeki sürüngenleri görünce çok heyecanlı dakikalar yaşadılar. İki buçuk saat süren Doğal Yaşam Parkı gezisinden sonra Çiğli'de piknik düzenlendi. Kursiyerlerin gezi programı Forum Bornova ile tamamlandı.

Reklam
Reklam

Ödemiş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Serdar Ergin, bu geziye düzenlemekteki amaçlarının Halk Eğitimi Merkezi kurslarına katılan kursiyerlere sahip oldukları sosyal, kültürel avantajları göstermek böylece kurslara halkın ilgisini artırmak olduğunu belirtti. Ergin ayrıca, Halk Eğitimi Merkezleri'nin işlevlerinin meslek edindirme, vatandaşların eksik bilgilerini tamamlama, istedikleri alanlarda yeni bilgiler edinmelerini sağlama amaçları yanı sıra sosyal mutluluğu sağlamanın önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: