Ödemiş Halk Eğitim Merkezi, Tanışma Kahvaltısı Düzenledi

Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği tarafından tanışma ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi.Ödemiş Belediyesi Perşembe...

Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği tarafından tanışma ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi.

Ödemiş Belediyesi Perşembe Pazarı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıya 500’e yakın konuğun yanı sıra, Belediye Başkanı Bekir Keskin, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Serdar Ergin ve müdür yardımcıları ile merkezin Okul Aile Birliği Başkanı Necati Gülgen de katıldı.Kursiyerler, yakınları ve kurs eğitmenlerinden oluşan yaklaşık 500 kişilik konuk topluluğu, açık büfe şeklinde düzenlenen kahvaltıda buluşarak tanışma ve sohbet olanağı buldu.

Reklam
Reklam

Kahvaltıda bir konuşma yapan Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi okul-aile birliği başkanı Necati Gülgen, kahvaltıda asıl amacın Halk Eğitimi Merkezi faaliyetlerini tanıtmak ve ailelerin de bu çalışmalara desteğini sağlamak olduğunu belirterek, katılanlara teşekkür etti.

Daha sonra Okul Aile Birliği, önceki dönemde Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Başkanlığı yapan Muhlise Karaca’ya plaket verdi. Karaca'ya plaketi, Belediye Başkanı Bekir Keskin takdim etti. Keskin, kursiyerler ve yakınlarına hitaben de bir konuşma yaptı.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Serdar Ergin de, sık sık benzer organizasyonlarla bir araya gelmek istediklerini ifade ederek, yeni dönemde açılan kurslarla ilgili bilgi verdi.

Kahvaltının devamında Belediye Başkanı Bekir Keskin kursiyerler ve yakınlarıyla sohbet ederek, sorularını yanıtladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: