Ödemiş Halk Eğitim Merkezinde Sergi Dönemi Başlıyor

Ödemiş Halk Eğitim Merkezi'nin 2011-2012 sergi ve etkinlik programları bu sene dolu dolu geçecek. Etkinliklere...

Ödemiş Halk Eğitim Merkezi'nin 2011-2012 sergi ve etkinlik programları bu sene dolu dolu geçecek. Etkinliklere ilk kez tiyatro gösterimi ve 3 gün sürecek halk oyunları şenlikleri damgasını vuracak.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Serdar Ergin bu yılki etkinliklerle ilgili verdiği bilgide şunları söyledi: "Günümüzde bilim ve teknolojideki hızlı gelişmeler, toplumun ekonomik, kültürel, siyasal ve toplumsal yapısında değişmelere neden olmaktadır. Bireylerin bu değişmelere uyum sağlaması, değişmenin gerektirdiği bilgi, beceri ve değerler kazanmasını zorunlu kılmaktadır. Örgün eğitim yoluyla gelen bilgi ve beceri, bireylere ancak belli bir yaşa kadar aktarılmaktadır. İnsanoğlunun ömrü doğumdan ölüme değin öğrenmekle geçer. Öğretme ve öğrenme işi yaşamın bir parçasıdır. Halk eğitimi yaşam boyu devam eden bir süreçtir. Öğrenme, öğretme ve eğitim sürecinde yetişkinin kimi zaman bir amacı olur, kimi zaman da amaçladığı bir şeyi öğrenmek ister. Bu nedenle halk eğitimin önemi son yıllarda artmıştır.

Reklam
Reklam

Ödemiş Halk Eğitim Merkezi olarak sosyal ve kültürel kurslarda 33 branşta kurs, Mesleki eğitim kurslarında 32 branşta, Okuma yazma kurslarında da 4 kademe de eğitim verebilmekteyiz. Bu sene geçtiğimiz yıllara göre sergi ve etkinliklerde değişiklik yaparak 22 Mayıs Salı günü Ödemiş Belediye Şehir salonunda saat 13.00 ve 20.00 saatlerinde "Eyvah komşum geliyor" adlı tiyatro gösterisi ile programlarımız başlayacak.Ödemiş İlkkurşun spor salonunda 30 Mayıs, 31 Mayıs ve 1 Haziran tarihlerinde akşamları saat 20.00'de Halk Oyunları şenlikleri düzenlenecek.5 Haziran tarihinde ise Üç Eylül Tayyare Parkı'nda akşam saat 20.00'de "Sınır" adlı tiyatro gösterimi var.

6 Haziran tarihinde de Ödemiş Belediye Kültür evinde saat 18.00'de başlayacak ve 2 gün sürecek takı tasarım, ebru, el sanatları sergimiz gezilebilecek.11 ilâ 15 Haziran tarihleri arasında da Ödemiş Belediye Kültürevinde merkez halk eğitim sergimiz vatandaşların ziyaretine açılacak."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz