Ödemiş Huzurevi’nde Çalışmalar Tamamlandı

Ödemiş Belediyesi bünyesinde hizmet veren Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi’nin ahşap kapı ve pencereleri, çift cam...

Ödemiş Belediyesi bünyesinde hizmet veren Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi’nin ahşap kapı ve pencereleri, çift cam plastik doğrama ile değiştirildi.

Yapılan ihalenin sonuçlanmasından sonra geçtiğimiz hafta çalışmalara başlayan ekipler, huzurevi sakinlerinin yatak odalarının bulunduğu katlardaki 40 pencere ve 10 kapıyı plastik doğramalarla değiştirerek kullanıma sundu. Yenilenen pencere ve camlarla, huzurevi sakinleri yaz ve kış aylarında daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürecekler.

Ahşap doğrama olan eski kapı ve pencereler ise, belediye bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma Merkezi’ne teslim edilerek, gelen talepler doğrultusunda ihtiyaç sahiplerine verilecek.

Reklam
Reklam

1990 yılından bu yana hizmet veren Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi’nde, 28 bayan ve 5 erkek olmak üzere toplam 33 kişi konaklıyor. Huzurevi sakinlerinin her türlü ihtiyaçlarını karşılayan Ödemiş Belediyesi, çeşitli etkinlikler ve geziler düzenleyerek sosyal yaşantılarına da katkı sağlamaya devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: