Ödemiş İş Sağlığı Ve Güvenliği Merkezi Hizmete Girdi

Geçen yıl yürürlüğe giren 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası’nın işverenlere, çalışanlarının sayısına bakmaksızın,...

Geçen yıl yürürlüğe giren 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası’nın işverenlere, çalışanlarının sayısına bakmaksızın, işyeri risk değerlendirmesi, acil eylem planının hazırlanması, çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği eğitimi aldırma zorunluluğu getirmesinin ardından bu konularda hizmet vermek üzere Ödemiş İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezi kuruldu.

4 Haziran’da hizmete açılan Ödemiş İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezi, iş yeri risk değerlendirmesi, acil eylem planı hazırlanması, iş sağlığı ve güvenliği eğitimi konularında işverenlere hizmet veriyor.

Reklam
Reklam

Zafer Mahallesi İsmail Efe Caddesi’nde yer alan Ödemiş İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezi’nde ayrıca iş sağlığı mevzuatı açısından işe giriş raporu, tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışabilir raporu, çalışanların periyodik sağlık taramaları ve gerekli aşıları da yapılıyor.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren iş güvenliği uzmanı ve sorumlu müdür İpek Sönmez, “İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezimiz 4 Haziranda hizmete girerek işverenlerin bu konudaki sorunlarını çözmeye başlamıştır. Kurumumuzda, işyeri hekimi olarak uzman Doktor Günay Önder, acil tıp teknisyeni Gizem Ay ve halkla ilişkiler uzmanı Seçil Düzalan görev yapmaktadır” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: