Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, Başkan Keskin’i Ziyaret Etti

Ödemiş’te 10 Eylül tarihinde göreve başlayan yeni kaymakam Abdullah Dölek, ilçe belediye başkanı Bekir Keskin’i...

Ödemiş’te 10 Eylül tarihinde göreve başlayan yeni kaymakam Abdullah Dölek, ilçe belediye başkanı Bekir Keskin’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, göreve geldiği günden bu yana Ödemiş’i tanımaya çalıştığını belirten kaymakam Abdullah Dölek, “Ödemiş’i, kendine yeten bir potansiyeli olan ilçe olarak gördüm. Tarihi doku, kültürel yapıya sahip çıkılmış. Çalışan bir kadrosu var. Önceki yöneticilerimiz güzel işlere imza atmışlar. Bundan sonra bizler de yaptığımız çalışmalarla bu çıtayı yükseltmek için çabalayacağız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kaymakam Dölek, ilçede yapılan çalışmaların kamuoyuna aktarılması konusunda önümüzdeki günlerde kaymakamlık bünyesinde basın bürosu oluşturmak istediklerini sözlerine ekledi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin de, "Kentimizin kalkınması, gelişerek büyümesi konusundaki projeleri hep birlikte yürüterek, sürdüreceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: